Shift 040
Aanbiedingen

Het leukste uitje voor 6 personen

Nu het weer allemaal een beetje mag willen we allemaal niet liever dan weer lekker er op uit gaan. Er is toch niks leuker dan met vrienden leuke dingen doen. Daarom hebben wij de leukste uitjes uitgezocht die met 6 personen kunt gaan doen. Om de gezelligheid al van thuis te starten, kan je het beste een 7 persoons auto huren. Zo kunnen jullie gezellig samen vertrekken, hebben jullie genoeg ruimte in de auto voor de spullen en kunnen jullie de hele dag samen op pad gaan.

 

Een rondvaart door een stad

Als je graag nieuwe steden wilt leren kennen kan je altijd een leuke rondvaart doen. Kies bijvoorbeeld door een rondvaart door Den Haag. Vaak is er op de boot een gids aanwezig die je alles kan vertellen over de stad. Als je het echt gezellig wilt maken zijn er ook nog rondvaarten die muziek en borrelhapjes aan boord hebben. Een ideale activiteit als je niet te veel wilt lopen, maar toch een hoop wilt zien.

 

Een escaperoom

Hou je wel van een leuke uitdaging en zijn jouw vrienden ook wel in voor een spannende en intense ervaring. Ga dan een escaperoom spelen. Bij een escaperoom is het de bedoeling dat je binnen een uur uit de kamer ontsnapt. Dit klinkt simpel, maar onderweg komen jullie allerlei soorten puzzels en raadsels tegen doe opgelost moeten worden om verder te kunnen. Als het jullie lukt om je niet gek te laten maken, het hoofd koel te houden en logisch te blijven nadenken, dan weet ik zeker dat jullie dit heel leuk gaan vinden.

 

https://autoverhuurdemulder.nl/personenauto-7-persoons/