Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Powerbank bedrukken

Powerbank bedrukken

Een powerbank is een trend uit begin 21ste eeuw. Een powerbank, ook wel externe batterij genoemd, helpt je elektrische apparaten op te laden als je niet in de buurt bent van een stopcontact. Aangezien we dagelijks in de weer zijn met onze elektrische apparaten is er steeds meer vraag naar powerbanks.

Verschillende soorten powerbanks

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende powerbanks. Zo kun je een powerbank gebruiken als sleutelhanger, heb je powerbanks op zakformaat of powerbanks die zichzelf in de zon van energie kunnen voorzien.Er komt heel wat bij kijken om de juiste powerbank te vinden. Denk aan de juiste eigenschap en specificaties. Iedere powerbank is, net als iedere telefoon, anders. Ze verschillen van afmeting, design en mAh waarden. Sommige powerbanks hebben ook nog extra’s, zoals een ingebouwde zaklamp of Quick charge.

Bedruk jouw eigen powerbank

Wil je jouw eigen powerbank bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of slogan? Dan is een powerbank het perfecte geschenk voor jouw vaste klanten. Wel is het belangrijk om de juiste powerbank te kiezen om te bedrukken. Vind er een die lang meegaat en waar je je telefoon meermaals mee kan opladen. Oudere smartphones hebben een batterij van 2000 mAh. Tegenwoordig is dit verdubbeld en hebben de nieuwst smartphones een batterijopslag van 4000 mAh. Daarom is het bij het vinden van de juiste powerbank belangrijk dat je kijkt naar het vermogen van de powerbank. Powerbanks vanaf een vermogen van 6500 mAh kunnen de nieuwste smartphones ongeveer 1,5 keer opladen.

Powerbank bedrukken als relatiegeschenk

Een powerbank bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of slogan is dus een leuk idee. Een voordeel van een gepersonaliseerde powerbank is dat je uit veel druktechnieken kunt kiezen. De meest voorkomende is tampondruk. Bij tampondruk wordt de inkt via een siliconenkussen op het product gedrukt. Ook kun je bij tampondruk gebruik maken van een tot vier drukkleuren. Maar wil je in meer kleuren bedrukken kun je gaan voor digitale print hierbij kun je alles wat je maar wilt bedrukken in full colour. Is je bedrijf duurzaam en wil je dit ook graag aan de klanten en/of leveranciers laten zien? Dan kun je een powerbank laten graveren!Lasergravure gaat lang mee en is daarom duurzaam.

Powerbank bedrukken voor de scherpste prijs

Ben je opzoek naar bedrukbare powerbanks, maar wil je hier niet te veel aan uitgeven? Dan ben bij BudgetGift.nl aan het juiste adres. BudgetGift.nl is al jaren gespecialiseerd in het aanbieden van goede kwaliteit relatiegeschenken tegen de laagste prijs. Benieuwd? Neem gerust een kijkje op hun website.

https://www.budgetgift.nl/