Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Twee geschikte plekken in huis voor wandtegels

Wandtegels zijn tegels die tegen de wand aan zijn geplakt. Dit kunnen allerlei tegels zijn, zoals keramiek, mozaïek of natuursteen. Wandtegels geven een ruimte gelijk sfeer. Daarnaast kunt u tegels gemakkelijk schoonmaken en zijn ze onderhoudsvrij. Maar wat is een geschikte plek voor wandtegels? Bent u benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

Keuken

De keuken is een plek die vochtig is en snel vies wordt. Het is dus belangrijk dat u de keuken gemakkelijk schoon kunt maken. U kunt ervoor kiezen om de muur achter de keuken in een mooie kleur te schilderen. Maar tegels zijn een betere optie. Tegels kunt u gemakkelijk schoonmaken en vergen geen onderhoud. Er zijn allerlei tegels die geschikt zijn voor in de keuken, dus er zit altijd wel iets bij wat in uw keuken past! 

Badkamer

Een badkamer wordt net zoals een keuken erg vochtig. Ook is het belangrijk om een badkamer regelmatig schoon te maken. Tegels zijn dus ideaal voor in de badkamer. Ook in de badkamer is er veel keus op het gebied van tegels. U kunt kiezen voor kleine tegels in een visgraatpatroon. Als u dit te druk vindt, kun u ook gaan voor grote grijze tegels die de wand geheel bekleden. Wilt u graag een geheel creëren in de badkamer? Laat dan de tegels van de vloer overlopen in de wand. 

Laat u inspireren

Nu u weet welke twee plekken geschikt zijn om wandtegels op te hangen, kunt u bedenken wat u het mooiste vindt. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen op de website van Regge Tegels. Zij hebben een ruim aanbod aan wandtegels. Wilt u meer informatie of twijfelt u of een ruimte in huis geschikt is voor wandtegels? Neem dan contact op met een medewerker van Regge Tegels en laat u adviseren.

https://www.regge-tegels.nl/