Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Waarom kant-en-klare lederen plankdragers de voorkeur boven DIY-projecten verdienen

Lederen plankdragers behoren tot dé interieurtrend van dit moment, iets wat je wellicht niet ontgaan is. Net zomin als de DIY-handleidingen die je online volop kunt vinden. Deze lijken een aantrekkelijke manier om met een minimaal budget een mooi resultaat te behalen, maar vaak kost dit meer tijd en geld dan gedacht. Wil jij graag lederen plankdragers in huis halen en gegarandeerd zijn van maximale kwaliteit? Dan bezoek je webwinkel Bij Lien.

Leuk voor jezelf óf om cadeau te geven

Lederen plankdragers zijn bij deze webshop niet alleen heel betaalbaar, ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit én je hebt ze razendsnel in huis. Op een vlotte verzending kun je er namelijk altijd rekenen. De plankdragers kun je, indien gewenst, samen met speciale, luxe sierbouten aanschaffen. Zo til je jouw boekenplank helemaal naar een hoger niveau. Niet alleen doe je jezelf en je eigen woning er een plezier mee, ook anderen zullen blij verrast zijn wanneer ze dit cadeau ontvangen.

 

Een webwinkel bomvol ervaring en passie

Webwinkel Bij Lien wordt gerund door een moeder van twee kinderen die een passie heeft voor wonen, interieur en woonaccessoires. Na jaren in een woning te hebben gewoond waar ze zich niet op haar plek voelde, betrok ze met haar gezin een bestaande woning, die ze geheel naar eigen smaak heeft ingericht. Haar passie en ervaring deelt zij via de webwinkel, waar je niet alleen unieke, maar ook betaalbare en veelal handgemaakte items vindt.

Ontdek de mogelijkheden van leer

Behalve plankdragers van leer, bevat de webwinkel nog meer producten van dit betrouwbare en duurzame materiaal. Zo kun je er ook leren handgrepen kopen. Het kopen van leren handgrepen doe je om bijvoorbeeld een meubel of je keuken een kleine make-over te geven. Ga je leren handgrepen kopen, dan heb je de keuze uit vier verschillende maten die inclusief moertje worden geleverd. Ook bestaat er de optie om voor een luxe bout te kiezen.