Shift 040
Image default
Aanbiedingen

Zoveel meer dan een mooie deurknop

De deuren van je huis hebben een heel belangrijke functie. Ze zorgen ervoor dat jij en je huisgenoten veilig naar binnen en naar buiten kunnen lopen. Daarnaast heeft deurbeslag ook een decoratieve functie. Het geeft kleur en uitstraling aan jouw deur en aan de rest van je huis. Wie dit in zijn achterhoofd heeft zal eerder naar deurklinkenshop gaan dan naar een andere willekeurige ijzerwarenwinkel. Je wil immers alleen maar een deurklink hebben die voldoet aan jouw eisen. De tijd dat alle deuren en deurklinken hetzelfde waren ligt achter ons: tegenwoordig heeft iedereen zijn eigen smaak en dat blijkt al wanneer je aan de voordeur staat.

Intelligent of juist retro

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat blijkt gelijk wanneer je gaat kijken naar het assortiment van een specialist in deurklinken. Daar waar de ene persoon het liefste gaat voor een retro uiterlijk van de deur zal een ander juist kiezen voor gemak. Een deur die retro is heeft een deurklink die verwijst naar vroegere tijden. Je mag daarbij denken aan een deurklink die in een kunststof achtig design is gemaakt maar je mag ook denken aan een deurklink die van gietijzer is gemaakt. Verder mag je ook denken aan bijvoorbeeld een deurklink die zodanig is ontworpen dat je geen sleutel meer nodig hebt om je huis binnen te komen. Deze deurklinken doen eerder denken aan een Science Fiction film. Het gaat daarbij om deurklinken waarbij je met een vingerafdruk of bijvoorbeeld met bluetooth de deur kan openen.

Het uiterlijk van toen met de techniek van nu

Wie kiest voor een intelligente deurklink weet zeker dat je altijd een goed beveiligd huis hebt. Wanneer je kiest voor een deurklink met een nostalgisch uiterlijk hoef je gelukkig niet in te leveren op het gebied van veiligheid. Deze deurklinken zijn voorzien van een cilinder die helemaal van deze tijd is. Daardoor heeft een inbreker maar weinig kans om jouw huis binnen te komen terwijl je een woning hebt die wel een comfortabele warme uitstraling heeft. Door je deurklinken bij de specialist in gebruiksgemak en veiligheid te kopen weet je dan ook zeker dat je mooi en weelderig kan leven zonder concessies te hoeven doen wanneer het aankomt op uiterlijk en smaak.