Shift 040
Image default
Huishoudelijk

Gids voor het kopen van LED-strips

Als je van plan bent om ledstrips te kopen, denk je misschien dat je ledstrips 10 meter lang moet kopen. Misschien ben je van plan om een ​​ledstrip van 5 meter korter te maken. Maar voordat je nadenkt over de lengte, moet je eerst nadenken over het type ledstrips. Er zijn een paar verschillende soorten ledstrips en je moet eerst kiezen welke het beste bij jou past. Al deze soorten hebben hetzelfde doel; om u LED-licht in strips te leveren. De verschillen zitten in de specificaties. Elk type LED heeft een aantal LED’s per lengte. Hoe hoger het aantal leds per lengte, hoe feller uw ledstrip zal zijn. Hoewel, dat is niet altijd het geval. Informeer altijd eerst naar de details van elk type LED. Zo krijgt u precies wat u zoekt.

Soorten LED-strips

Er zijn een paar soorten LED-strips die u kunt kiezen voor uw huis. DC LED flex strips is een soort LED strip die werkt op een lage gelijkspanning, ongeveer 12-24V. Dit zijn de ledstrips met lijm op de achterkant, zodat je ze op je muren en andere oppervlakken kunt plakken. Hoewel het maar ongeveer 2 inch kan zijn. Play LED-striplampen zijn hetzelfde met DC LED-flexstrips. Het verschil is dat deze alleen hoeft te worden aangesloten om te worden ingeschakeld. Het kan ook tot 150 voet gaan. LED-lichtslangen zijn ingekapseld en omnidirectionele LEDS. Dit type LED-licht is erg zwak. Het is meestal alleen voor esthetische looks. High output LED-strips zijn LED-strips met een gemiddeld tot hoog vermogen. Het kan drivers aan boord hebben en werkt met een rechte 24V DC-ingang.

Uw LED-strips installeren

Het is heel eenvoudig om uw LED-lichtstrips te installeren. U hoeft alleen maar een paar details over LED-strips te leren. Maar je kunt het eigenlijk gewoon zelf instellen. Het eerste dat u moet bedenken, is hoe u uw LED-strips gaat monteren. LED strips worden altijd op muren en andere ondergronden gemonteerd. Bepaal vervolgens wat de lengte van uw LED-strips gaat worden. Meestal heeft u meer dan één LED-strip nodig, vooral als u een lang oppervlak moet bedekken. Het belangrijkste om te leren is de spanning die nodig is voor de LED-strips die je hebt. Er zijn ook accessoires die je nodig hebt om erachter te komen of je het nodig hebt. Accessoires zoals extra draden en connectoren zijn enkele van de belangrijke accessoires die u kunt krijgen.