Shift 040
Image default
Wijn

Unieke trouwlocatie in Ermelo

Gefeliciteerd! Jullie hebben de stap genomen om jullie leven met elkaar te gaan delen en willen binnenkort gaan trouwen. Bij zo’n belangrijke gebeurtenis hoort een mooie locatie om jullie huwelijk in stijl met elkaar te kunnen vieren.

 

Een unieke trouwlocatie in Ermelo midden in de natuur

De prachtige boerderij gelegen in Ermelo, omgeven door de natuur, is de perfecte setting voor een romantische bruiloft. Het is hier heerlijk toeven op een mooie zomeravond. Deze unieke trouwlocatie in Ermelo is zeer sfeervol. Deze mooie accommodatie biedt alle mogelijkheden om jullie bruiloft tot in de puntjes te regelen. Je kunt hier volop genieten van het buitenleven en samen met jullie gasten je laten verwennen door onze uitstekende catering en service.

 

Overnachten op een unieke locatie

Het is mogelijk om na het trouwfeest in hetzelfde etablissement te overnachten. Deze unieke trouwlocatie biedt de meest romantische en sfeervolle ambiance om van uw bruiloft een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt in een ontspannen sfeer de huwelijksnacht doorbrengen en in alle rust weer bijkomen van uw geweldige trouwfeest.

 

De beste beslissing, naast uw keuze om te trouwen!

 

Bij de trouwlocatie in Ermelo van Hoeve Kindergoed kunt u uw wensen kenbaar maken. Zij zorgen ervoor dat deze wensen in vervulling kunnen gaan. De accommodatie biedt gelegenheid om op een prachtige boerderij te trouwen en is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Om uw droom te kunnen waarmaken hoeft u dus beslist niet duur uit te zijn. Ook catering is een leuke aanvuling en wordt aangeboden om jullie bruiloft optimaal te kunnen verzorgen. Breng het trouwfeest naar een nog hoger niveau!