Shift 040
Adverteren

Eigen creaties maken met vazen van Flowertools.nl.

Flowertools.nl heeft een uitgebreid assortiment met diverse vazen. Het leuke van onze vazen is dat ze u inspireren om uw eigen creaties te gaan maken. Ga zelf aan de slag om te gaan bloemschrikken en maak het mooiste boeket met uw bloemenvaas. Geen enkele vaas uit ons assortiment is hetzelfde net als de mogelijkheden om uw woning compleet op te fleuren met bloemen. Flower up your life with Flowertools! Een slogan die we absoluut warmkaen met de mooiste vazen, maar ook sinds kort met een assortiment van zijdebloemen. 

Vazen vullen met onze workshops.

Flowertools is ook bezig om workshops te organiseren die je gratis online kan volgen via Youtube. Je kan zo heel eenvoudig je eigen creaties maken in onze vazen. Wij laten je zien hoe je kan bloemschrikken en de mooiste bloemen kan opmaken in onze vazen. Met onze bloemenvazen is bijna alles mogelijk en dit ziet u terug in ons uitgebreide assortiment. Onze vazen staan bekend als kleine kunstwerkjes geblazen uit glas. Onze kunstwerken zijn ook nog eens gemaakt van kristalglas en dit komt u natuurlijk niet vaak tegen in de winkel. Er zijn maar weinig bloemenwinkels waar u kan slagen voor vazen gemaakt van Boheems kristalglas.

Vazen bestellen voor uw eigen creaties.

In de webshop van Flowertools kan u heel eenvoudig de mooiste vazen bestellen om uw favoriete creaties in te schikken. Bij het bekijken van onze collectie krijgt u direct een golf van inspiratie. Op onze website staan verschillende foto’s met vazen gevuld met de mooiste bloemen. U heeft zo precies een idee wat u allemaal kan doen met onze bloemenvazen van kristalglas. Laat u inspireren door de experts op het gebied van bloemen bij Flowertools. Wij helpen u graag bij het vinden van een mooie bloemenvaas voor in uw woonkamer.

 

Klik hier voor de site : http://flowertools.nl/vazen/