Shift 040
Adverteren

Toegangscontrole Systemen van Salto Clay voor optimale beveiliging

Salto Clay

We kunnen wel zeggen dat Salto Clay de ultieme toegangscontrole is. Met dit systeem kunt u werkelijk alles regelen. U kunt zo controleren wie uw bedrijf binnenkomt en vertrekt en daarnaast kunt u regelen wie de verschillende ruimtes in het gebouw wel of niet binnen mag gaan. Dit systeem kan op iedere deur en toegang toegepast worden. Een voorbeeld waarvoor dit handig zou kunnen zijn is de ruimte met personeelsdossiers of de financiele administratie. U kunt deze ruimtes toegankelijk maken voor de mensen die er mogen komen en de ruimtes afsluiten voor de mensen die er niet mogen komen.

 

Hoe werkt het

De eigenaar van het systeem krijgt een speciale Salto Clay app op zijn smartphone. Dit is mogelijk voor Iphone en android toestellen. Dit is een handige app waarmee u overal ter wereld het toegangsbeheer kunt uitvoeren. Dit betekent dat u gebruikers kunt blokkeren of deblokkeren en alle gebeurtenissen kunt zien. Daarnaast kunt u deuren openen. Het handige van deze app is dat het volledig veilig is. Voor op afstand aanpassingen te doen is een extra pincode nodig. Daarnaast kunt u berichten ontvangen als er een deur wordt geopend.

Medewerkers kunnen deuren openen door middel van een beveiligde tag. Deze zijn goed beveiligd waardoor ze moeilijk nagemaakt kunnen worden. Per tag, en dus per medewerker, kunt u eenvoudig instellen waar diegene toegang tot heeft. Het is zelfs zo gemaakt, dat u bepaalde tijden hier aan kunt verbinden.

Bestellen van het Salto Clay systeem

Het Salto Clay systeem is niet alleen het handigste systeem, het is ook nog een super beveiligd. Het is dus begrijpelijk als u voor het Salto Clay systeem heeft gekozen. Dit systeem kunt u via het online web bestellen op een goede website. Wat op de website niet mag ontbreken is informatie over het systeem. Dit is van essentieel belang omdat u natuurlijk wilt weten wat u geleverd krijgt, maar ook hoe het in zijn werking is. Als u vragen heeft kunt u terecht bij de deskundige medewerkers. Deze medewerkers kunnen u tevens van goed advies voorzien.

Klik hier voor de site : https://www.elocktron.nl/