Shift 040
Alarmsysteem

Thuisveiligheidstips voor frequente reizigers

Thuisveiligheidstips voor frequente reizigers

De meeste keren dat mensen op vakantie gaan, is hun geest gevuld met alle dingen die ze niet willen vergeten dat ze het huis dat ze achterlaten vergeten. Er zijn meer dan twee miljoen inbraken per jaar in de Verenigde Staten en het is erg belangrijk om te voorkomen dat je een slachtoffer wordt.

Houd je huis in de gaten

Installeer een huisbeveiligingssysteem. Hiermee krijgt u volledige videobewaking die u overal met uw smartphone kunt openen.

Zelfs als je een huisbeveiligingssysteem hebt, zorg er dan voor dat iemand je huis in de gaten houdt, of het een buur is of een vriend die blijft terwijl je weg bent. Het is een goed idee om een ​​paar ogen op uw huis te houden terwijl u voor langere tijd weg bent.

Laat het verschijnen alsof je thuis bent

Laat je huis verschijnen alsof het altijd bezet is. Het is geen goed idee om een ​​tuin slordig te verlaten en een postbus te laten ontploffen met e-mail. Zorg ervoor dat uw werf wordt onderhouden en stop uw post- en krantendiensten. Houd ook binnen in huis verlichting aan en overweeg het gebruik van timers waardoor het lijkt alsof het huis wordt bewoond. Vraag of uw buurman uw auto op uw oprit parkeert terwijl u weg bent. Dit zou een inbreker ervan weerhouden om een ​​huis binnen te gaan omdat ze geloven dat iemand binnen is.

Publiceer geen reisplannen

Je wilt niet dat de verkeerde mensen erachter komen dat je niet thuis bent. Vermijd berichten over geplande reizen op sociale media, zodat potentiële inbrekers niet in uw richting worden getipt.

Neem de garagedeuropener en GPS uit je auto

Als u van plan bent zonder uw voertuig te reizen, zorg er dan voor dat u de afstandsbediening van de garagedeur en de GPS uit uw auto verwijdert. Deze dingen kunnen iemand vertellen waar je woont en iemand toegang tot je huis geven als je er niet bent.

Wees voorbereid op een ramp

Informatie over uw kostbaarheden hebben als er zich een ramp voordoet. Het hebben van documenten is belangrijk voor verzekeringsdoeleinden. Voordat u op vakantie gaat, moet u uw verzekeringspolissen controleren en een volledig overzicht houden van uw kostbaarheden en bezittingen. Documentatie van uw bezittingen moet een afbeelding en serienummers van de producten bevatten.

Slotenmaker Den Haag

Slotenmaker Den Haag is onderdeel van Lock Secure, een landelijke slotenmaker met jarenlang ervaring. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste tips geven voor uw huisbeveiliging.

Klik hier voor de site : https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag