Shift 040
Auto’s en Motoren

Kies de juiste Volkswagen Caddy

Je kunt een Volkswagen Caddy leasen in een design dat bij je past. Het is goed om voor jezelf te bedenken voor welke doeleinden je de wagen in wilt zetten, zodat je de keuze voor een bepaalde uitvoering gemakkelijk kan maken. Als jij bijvoorbeeld personen wilt gaan vervoeren in de Volkswagen Caddy, dan kies je voor een ander design dan wanneer je bijvoorbeeld gereedschappen of andere goederen wilt vervoeren. In dit laatste geval heb je meer behoefte aan een royale laadruimte dan aan extra zittingen achterin. Je kunt dan ook bewust kiezen voor een vijfdeurs uitvoering of bijvoorbeeld voor een vierdeurs. 

Een open of gesloten achterkant

Onder de Volkswagen Caddy modellen heb je de keuze uit een open of een gesloten achterzijde. Dit wil zeggen dat er uitvoeringen voor lease zijn met ruiten aan de achterkant, maar ook zonder ruiten. De modellen waarin extra zittingen zijn gerealiseerd zijn standaard voorzien van ramen aan de achterkant. Het lijkt misschien een onbelangrijke keuze, maar dat is het zeker niet. Vooral met het oog op de veiligheid is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Als je bijvoorbeeld dure materialen van je onderneming achterin wilt vervoeren, dan is het goed om een Volkswagen Caddy te leasen met een gesloten achterkant, zodat men niet kan zien wat er in de laadruimte ligt. Als dure materialen in het zicht liggen, dan verhoogt dit het risico op inbraak en diefstal. 

Een goede Volkswagen Caddy leasen

Als je een Volkswagen Caddy wilt leasen, dan kan je natuurlijk kiezen voor een splinternieuwe auto om te leasen, maar het is ook mogelijk om een occasion te leasen. Hierbij gaat het om jonge occasions die je kunt leasen tegen een aantrekkelijker tarief per maand. Dit kan ook voor bedrijven zeker een goede optie zijn. Ook deze Volkswagen Caddy modellen zijn natuurlijk optimaal betrouwbaar om ingezet te worden als bedrijfswagen.

Klik hier voor de site : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen