Shift 040
Image default
Banen en opleidingen

Symphony developer

Als PHP developer bij Getnoticed vorm je een team met acht directe collega’s. Er is geen hiërarchie of weken aan beslistijd. Dit betekent kortstondig en snel schakelen. Dit is ook nodig voor alle innovatieve projecten waar we tegelijkertijd aan werken, zoals Google Cloud Talent Solution.

Jouw taak bij Getnoticed is voornamelijk om klanten oplossingen te bieden, suggesties te doen en hier links voor te schrijven. Je hebt hier veel vrijheid, maar je kunt altijd ruzie maken met collega’s. Je kunt in een week voor 4 tot 5 verschillende klanten werken. Dit maakt uw werk afwisselend. Naast het programmeren en het bedenken van oplossingen voor nieuwe klanten, kunnen onze huidige klanten ze natuurlijk ook gebruiken om fouten op te lossen.

Wat te doen voor (internationale) binnenlandse klanten om Magento 2 webwinkel te implementeren; je kunt kernfuncties, modules en je eigen accessoires gebruiken om functionele eisen om te zetten naar de juiste Magento oplossing; op een agile manier de bestaande klantencodebase verder ontwikkelen, Ticket-gebaseerde ondersteuning wordt ook geboden; je onderhoudt regelmatig contact met klanten om ervoor te zorgen dat het project de juiste docking behoudt en de juiste oplossing voorstelt; je neemt deel aan innovatieve projecten op basis van PWA en Vue Storefront.

Het Getnoticed team zit bij Getnoticed, we doen wat we willen en bouwen een webshop. Daarom worden we gedreven door technologie en zullen we innovatieve oplossingen en uitdagingen niet afwijzen. In onze vestigingen in Nederweert en Amsterdam hebben we drie speerpunten: e-commerce, arbeidsmarktwebsites en online marketing. Je maakt deel uit van het e-commerce team (gebaseerd op Magento en Shopware), waar we momenteel werken met 4 back-end developers, 2 front-end developers en projectmanagers. Allemaal van hoog niveau en erg enthousiast. Naast het werk hebben we elke vrijdag tijd om bier te drinken op kantoor, hebben we elke maand veel D & D-optredens en heeft onze eigen bioscoop ook regelmatig filmavonden.

Wat krijg je hiervoor terug?

Een prima salaris, ongeveer 3.000 euro – 4.500 euro, afhankelijk van je ervaring Een snelle aanstaande baan met een vast contract 24 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) Reiskostenvergoeding Een uitstekende opleiding gerelateerd aan pensioenvoorziening. , Zodat je een drankje kunt laten groeien in je eigen veld. Aan het einde van het weekend bieden wij lunch en bier aan.

Wat neem jij mee?

Bij voorkeur heb je een complete HBO opleiding ervaring op het gebied van informatica; je hebt ervaring in Magento 2 en Magento 1; je hebt ervaring met Scrum / Agile; je bent bekend met Git, BitBucket, pipeline, Jira; je hebt PHP (7) en MySQL Magento certificaat ervaring. Het is een beloning. Je spreekt accuraat, spreekt Nederlands en Engels, en spreekt Engels en Engels. Je bent een teamspeler en bereid je continu te ontwikkelen. Last but not least: je bent humoristisch. Ja? Mooi en ben jij ook geschikt voor bovenstaand profiel? Reageer snel en stuur een e-mail of bel ons. We ontmoeten je graag en genieten tegelijkertijd van heerlijke koffie (of thee).

https://www.vindazo.nl/keywords/frontend-developer.html