Shift 040
Banen en opleidingen

Vind uw ideale baan als KAM-manager

Bent u als KAM-manager op zoek naar een baan die aansluit bij uw wensen, kwaliteiten en specifieke interessegebied? Of u nu als starter zoekende bent naar een passende eerste functie of als senior toe bent aan een nieuwe uitdaging, bij ISO-point zit u goed. Dit is een bemiddelingsbureau in de specifieke werkvelden kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Schrijf u gratis in en profiteert van het uitgebreide netwerk en de kennis van de arbeidsmarkt van dit bureau.

Kies voor een bemiddelingsbureau met een uitgebreid netwerk

ISO-point is al meer dan 16 jaar actief bij de bemiddeling tussen kandidaat en opdrachtgever op het vakgebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. U vindt bij dit specialistische bemiddelingsbureau dan ook een uitgebreid vacature aanbod in de QHSE sector. Door de jaren heen heeft ISO-point een groot netwerk en goede contacten met werkgevers uit diverse branches opgebouwd. U kunt bij dit bemiddelingsbureau als KAM-manager terecht voor banen in branches als chemie, automotive, food, farmacie en scheepvaart. Daarbij werkt ISO-point op landelijke schaal. U kunt daarom vanuit iedere regio vertrouwen op de hulp van ISO-point in de zoektocht naar uw ideale baan.

Schrijf uzelf kosteloos in en upload uw cv

U kunt uzelf kosteloos inschrijven bij bemiddelingsbureau ISO-point. Dit kan via de website van deze organisatie door uw cv te uploaden. Heeft u een LinkedIn profiel? Dan kunt u er ook voor kiezen deze bij de inschrijving te gebruiken. ISO-point komt graag in contact met u om mee te denken over een passende baan en opdrachtgever voor u. In een persoonlijk gesprek is er oog voor uw wensen en kwaliteiten. U hoeft vervolgens zelf niet meer dagen achtereen vacaturebanken af te zoeken naar uw ideale baan. ISO-point gaat voor u aan de slag. Met veel kennis van de arbeidsmarkt en een ruim netwerk aan gevarieerde en interessante opdrachtgevers kan ISO-point u als KAM-manager altijd snel aan de juiste opdrachtgever koppelen.

https://www.iso-point.nl