Shift 040
Image default
Beauty en verzorging

De voor- en nadelen van definitief ontharen Utrecht

Aan laser ontharen kleeft wel wat nadelen maar die wegen meestal niet op tegen de voordelen. Wat zijn de voor en nadelen van definitief ontharen in Utrecht en wat weegt zwaarder?

Wat zijn de voordelen?

Definitief ontharen Utrecht  betekent niet dat lichaamshaar voor altijd verwijderd  is, maar het vermindert de haargroei drastisch tot op het punt dat u helemaal kunt stoppen met scheren.

Laser ontharen kunt u overal op het lichaam toepassen, en grote oppervlakten kunnen redelijk snel behandeld worden. Benen, rug, onderarms, bikini lijn, buik of gezicht, er is geen limiet voor de plaatsen waar u laser ontharing kunt laten plaatsvinden. Definitief ontharen Utrecht kan dus bijna overal worden toegepast. Wat het pijnniveau betreft valt laser ontharen ergens tussen scheren (pijnloos) en waxen (erg pijnlijk). Vaak wordt er gebruik gemaakt van ijs om het gebied voor en na de laserbehandeling te verdoven. Weet dat vervolg behandelingen minder pijnlijk zijn doordat de haren fijner wordt. Dit zijn de voordelen van definitief ontharen Utrecht.

Wat zijn de nadelen?

Het is een lang proces. Een sessie van laser ontharen van de onderarm duurt minder dan een minuut. Alleen u heeft meerdere sessies nodig om echt resultaat te zien. Ook moet u tussen behandelingen een rust periode van 6 weken nemen voordat de volgende behandelingen mag plaatsvinden. Daarnaast is definitief ontharen Utrecht vrij duur. Maar als u optelt hoeveel geld u aan scheermesjes of wax sessies in uw leven besteed dan valt het bedrag per laserbehandeling wel mee.  Ook werkt definitief ontharen Utrecht niet op elke huid. Het contrast tussen de kleur van de huid en de kleur van het pigment in de haarfollikel is bepalend voor succesvol laser ontharen. Laser ontharen werkt namelijk het beste op een blanke huid met donker haar en slechter op een donkere huid. Toch wegen de nadelen van definitief ontharen Utrecht niet op tegen de voordelen. Kies dus ook voor een behandeling definitief ontharen in Utrecht.