Shift 040

Welke frons?

Shift040

Veel mensen krijgen de opmerking dagelijks; ben je soms boos? Dit is een vraag die wordt gesteld vanwege je voorhoofd. Ik zal even specifieker zijn in dit geval, het gaat om de fronsrimpel. Heel vaak hebben mensen er last van, die frons altijd in hun gezicht. En dan constant die vervelende vraag krijgen terwijl je helemaal niet boos bent.

 

Met de jaren wordt huid nou eenmaal minder elastisch en flexibel. Je spieren maken heel vaak onbewuste bewegingen en daardoor gaat de huid rimpelen en ontstaat uiteindelijk de welbekende fronsrimpel. Het zijn die kleine rimpels tussen de wenkbrauwen en boven de neus die in dat geval zorgen voor een boze of verdrietige blik. Het vervelendste is dat je veelal het idee hebt dat je overdreven blij moet gaan kijken om te voorkomen dat mensen steeds denken dat je boos bent om de een of andere reden.

 

Vroeger moesten mensen eigenlijk maar accepteren dat zij nou eenmaal deze fronsrimpel hadden. Gelukkig is dat vandaag de dag niet meer het geval. Er zijn voldoende behandelingen die je kunnen helpen van die fronsrimpel af te komen. Zo kun je onder andere kiezen voor botox injecties in je voorhoofd. Er is voor iedereen wel een botox kliniek in de omgeving waar zij deze behandeling kunnen ondergaan.

 

De behandelend arts zal bepalen hoeveel botox er nodig is, dit hangt volledig af van de fronsrimpel die verholpen dient te worden. Dit hangt ook vaak samen met de leeftijd van een patiënt. Een jonger iemand zal ook een stuk minder botox nodig hebben om de fronsrimpel op te vullen. De injecties in je voorhoofd voel je gelukkig amper. Er worden hele korte naalden gebruikt waardoor de pijn minimaal zal zijn. Een gemiddelde behandeling neemt meestal maar ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.

 

De eerste paar dagen na de behandeling zal je waarschijnlijk een beetje ongeduldig worden omdat je niet gelijk resultaat ziet. Bijna iedereen denkt de tweede dag dat het bij hem of haar niet werkt. De botox heeft nou eenmaal wat tijd nodig of zijn werk te doen. Na een week zal je al moeite hebben om een frons te maken en na twee weken zal de botox volledig zijn werk hebben gedaan. Je wenkbrauwen kun je zeker nog bewegen, het zal echter niet meer gepaard gaan met die frons!

Klik hier voor de site : https://faceland.nl/