Shift 040
Bedrijven

Een achteruitrijcamera koop je bij Van Zwitserland!

Wil je een toevoeging aan je veiligheid tijdens het rijden? Dan kan! Dankzij een achteruitrijcamera set. Een achteruitrij camera is essentieel als je zo veilig mogelijk wilt rijden. Je hebt immers een extra paar ogen. Hartsikke handig tijdens het parkeren bijvoorbeeld. Dan zie je niks meer boven het hoofd, en kan je optimaal parkeren. Maar he biedt niet alleen hulp tijdens het parkeren maar ook tijdens het rijden zelf. Dan heb je extra zicht, en minder last van je dode hoek. Dat kan een hoop nare situaties voorkomen. Niet alleen voor jou, maar ook voor andere. In andere woorden: het is een goede toevoeging voor meerdere.

Als je eenmaal ben gaan kiezen voor een achteruitrijcamera, dan wil je er wel een aanschaffen waarvan je weet dat het van uiterste kwaliteit is. In dat geval kan je het beste bij Van Zwitserland zijn. Van Zwitserland is dé specialist op het gebied van voertuigveiligheid voor het camperbedrijf, de wagenparkbeheerder, machinebouwer of de carrosseriebouwer. Bij van Zwitserland produceren en leveren ze achteruitrijcamera systemen en een groot hoeveelheid aan andere voertuigveiligheidsproducten.

Bij Van Zwitserland hebben ze verschillende merken en modellen aan achteruitrijcamera’s. Bijvoorbeeld de achteruitrijcamera Waeco. Er zitten veel verschillen in de camera’s. Naast dat alle camera’s schokbesteding, stofvrij en waterdicht zijn, zijn enkele modellen ook voorzien van een verwarmde lensglas. Vrijwel alle achteruitrijcamera ’s zijn IP69 stof -en waterdicht. De camera is bruikbaar bij een vochtigheidsgraad van 90% en/of besproeien onder zeer hoge druk en hoge temperaturen. Zoals tijdens het rijden in een wasstraat. De camera’s zijn voorzien van infrarood lampjes. Hierdoor is er ook bij nacht goed zicht mogelijk. Afhankelijk van het aantal IR led lampjes kan een bepaalde afstand nog bekeken worden. De meeste camera’s zijn gespiegeld geproduceerd voor de achterkant maar kunnen altijd zeer eenvoudig terug gespiegeld worden in de monitor. Een complete set bestaat in de basis uit een monitor, een achteruitrijcamera en de benodigde bekabeling.

Klik hier voor de site : https://www.vanzwitserland.nl/