Shift 040
Image default
Bedrijven

Fitting lamp

Fittingen lamp

Er zijn drie hoofdtypen lampfittingen: schroefdraad, bajonet en stekker. Van elk type zijn verschillende varianten en maten beschikbaar (in totaal 18 verschillende versies). We zullen de belangrijkste hieronder bespreken:

De input is een eenvoudige beschrijving over hoe lampen in lampfittingen passen, met een uitleg over elke variatie. De output vat deze informatie samen in interessantere taal die voor elk publiek gemakkelijk te begrijpen is, in plaats van alleen maar te herhalen wat al gezegd is of hen te veel details te geven die misschien niet relevant zijn voor hun interesses als potentiële consumenten.

LED filament lamp

Hebt u al gehoord van de LED filament lamp? Ze zijn een relatief nieuwe ontwikkeling in verlichting, en het is oké als je dat nog niet hebt. We zijn hier om meer informatie over wat ze zijn, zodat iedereen kan leren over hen! Filament gloeilampen waren eigenlijk vrij recente ontwikkelingen – misschien is een van de gelukkigen die deze is tegengekomen zich afvragen waar ze vandaan kwamen.

LED filament lampen zijn een moderne vervanging voor de traditionele gloeilamp. Deze LED-lampen bootsen het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp na, maar met veel betere technologie om authenticiteit en warmte te garanderen. Het vervangen van gloeidraden is waar het allemaal om draait – piepkleine LED’s (verwerkt in de filament lamp) zorgen ervoor dat ze net zo effectief zijn als hun voorgangers, zonder dat ze er misplaatst of nep uitzien wanneer u ze mee naar huis neemt!

Hoeveel lumen nodig

Om te bepalen hoeveel lumen u nodig hebt, moet u nagaan welke activiteiten u daar voornamelijk verricht en of er kamers zijn waar licht vandaan komt. Als uw huis niet door muren wordt gescheiden, moet u rekening houden met andere verlichtingsbronnen, zoals de helderheid van een keuken of eethoek.

Halogeen vervangen door LED

Door bestaande gloei- of halogeenlampen te vervangen door duurzame LED lampen kunt u geld besparen op uw elektriciteitsrekening. Ze zijn niet alleen helderder, maar een LED lamp gaat ook tot 25 keer langer mee dan andere soorten lampen!

 

https://123lampenshop.nl/handige-tips/fitting-lamp/