Shift 040
Bedrijven

Koffie

Sommige mensen vinden het gewoon lekker, anderen hebben het nodig, een kopje koffie in de ochtend. Er bestaan veel verschillende merken die koffie produceren. Zij gaan er ook van uit dat als je hun koffieapparaat hebt, dat je dan ook hun koffiecups koopt. Zij zeggen dan dat je dan de ultieme smaakbeleving hebt. Het is echter wel zo dat er veel merken zijn die de koffiecups zo namaken dat ze wel in het koffieapparaat passen. Deze merken zijn vaak wat goedkoper dan het echte merk.  Het hoeft dan ook niet altijd zo te zijn dat een namaak merk een veel slechtere smaak heeft dan het origineel. Meestal merk je het niet eens.

De goede koffie vinden

Het is nog een hele klus om een koffiemerk te vinden dat voldoet aan jou smaak. Er is zoveel keus tussen de verschillende soorten koffie en dat kan lastig zijn. Stel je kiest voor een Nespresso apparaat, maar dan blijken de koffiecups duurder te zijn dan verwacht. Het beste alternatief nespresso cups is dan toch wel een nepmerk. Deze zijn dus niet van het merk Nespresso zelf, maar passen wel in het apparaat.

Kopjes koffie

Als je dan eenmaal het apparaat (en de cups) hebt aangeschaft valt er nu nog dagelijks een keuze te maken. Wat voor kopje koffie wil je gaan drinken? En wat is precies het verschil tussen al deze kopjes koffie? Een Espresso is bijvoorbeeld en heel sterk kopje koffie, het wordt echter wel gedronken in een klein kopje. Als dit niet sterk genoeg voor je is, kun je ook kiezen voor een dubbele Espresso. Deze zijn allebei goed te maken met de Nespresso cups en tevens ook de namaakcups. Er is echter ook de optie om een Cappuccino te maken. Deze koffie wordt het vaakst gedronken in Nederland en is ook een van de populairste soorten kopjes koffie.

Klik hier voor de site : https://www.koffiecupster.nl/