Shift 040
Bedrijven

Schilderij ophangen zonder te boren

Als u uw kantoor, bedrijfshal, galerie of iedere andere ruimte een professionele uitstraling wilt geven, zonder dat het u veel moeite kost, dan hebben wij de oplossing voor u!

Een mooi schilderij of kunstwerk aan de muur kan een ruimte al gauw een warmere uitstraling geven. Dat straalt ook af op het imago van uw bedrijf of instelling. Bovendien is het in zo’n omgeving  natuurlijk ook een stuk prettiger werken.

Gaten in de muren

Het ophangen van mooie schilderijen of andere wandversieringen kan best een klus zijn.  U moet bijvoorbeeld spijkers in de muur slaan of gaten boren. En die moeten ook weer hersteld worden als het werk wordt weggehaald. Een niet-flexibele en vooral tijdrovende aangelegenheid!

Het grootste assortiment in ophangsystemen

Alle-ophangsystemen.nl is al jaren lang specialist in ophangsystemen om o.a. schilderijen, fotolijsten, canvas doeken, dibon, posters en andere wandversieringen professioneel op te hangen.

Door ons grote assortiment (grootste van de Benelux) van de beste ophangsysteemmerken (Artiteq, STAS en Newly) hebben wij voor iedere gelegenheid een perfecte oplossing om uw objecten op te hangen aan wand of plafond.

Doe het zelf… Of laat het doen

Door het gemakt waarmee een ophangsysteem geïnstalleerd kan worden kunt u het helemaal zelf doen. Durft u het toch niet zelf aan dan kunt u het onze handige en vakkundige montage service laten doen. Het is dan binnen een mum van tijd geïnstalleerd. Zonder overlast.

Garantie en levensduur

Doordat wij zoveel vertrouwen hebben in onze produten krijgt u alleen bij alle-ophangsytemen.nl  5 jaar garantie indien er fabricagefouten aanwezig zijn in uw ophangsysteem.

Een ophangsysteem gaat vele jaren mee en is dus een eenmalige investering, die u veel tijd bespaart. Mocht u het ophangsysteem weer willen verwijderen, dan is dit eenvoudig te doen. Als u wilt kunnen wij daar advies in geven via de telefoon of kom langs in de showroom in Amersfoort.

Daarom Alle-Ophangsystemen

  • Een showroom in Amersfoort
  • Alle soorten en merken leverbaar
  • Persoonlijk advies per telefoon en/of e-mail
  • 5 jaar garantie
  • Producten met unieke eigenschappen
  • Grote aantallen, dus scherpe prijzen

 

Klik hier voor de site : http://alle-ophangsystemen.nl/