Shift 040
Image default
Bloemen

Gladiolen en andere bloembollen bestellen voor iedereen

Bulbs4you is dé webshop waar je de beste bloembollen kunt bestellen! Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1963 en is een echte specialist in bloembollen. Doordat de eigenaren de bollen toegankelijker wilden maken voor iedereen, zijn ze begonnen met een webshop. Hier kun je bloembollen eenvoudig en snel online bestellen en thuis laten bezorgen. Dit doe je gewoon thuis vanaf de bank, zonder dat je hiervoor naar de winkel hoeft. Zowel beginnende als gevorderde tuiniers kunnen hier terecht. De specialisten van dit bedrijf geven namelijk graag advies en verschillende tips over hoe je de bloembollen het best kunt planten. Door hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze je alles over de bollen vertellen en denken ze graag met je mee!

Plant je gladiolen in april of mei

Het planten van bloembollen is simpel én leuk! Je wordt er vrolijk van, het geeft kleur in je tuin en het kost weinig tijd om de bollen te onderhouden. Wil je bijvoorbeeld gladiolen bestellen? Dan heb je de keuze uit verschillende kleuren. Je koopt de bollen het best vóór het voorjaar en plant ze dan vervolgens in april of mei. Wanneer je de bollen in je tuin plant, doe je dit eind april of begin mei. Als je ervoor kiest om de gladiolen in potten te planten, doe je dit het best begin april. Zo gaan ze in de zomer mooi bloeien. Zorg ervoor dat de bollen op een zonnige plek geplant worden, zodat ze direct kunnen gaan groeien.

Plaats je bestelling online en reken direct af

Wil je ook gladiolen of een van de andere lente- en zomerbloeiers bestellen? Bekijk dan direct het aanbod van Bulbs4you en maak je keuze! Plaats de artikelen in je winkelmandje, vul je gegevens in en reken direct af in een veilige betaalomgeving. Je kunt betalen via iDEAL, PayPal of Visa. Vervolgens wordt je bestelling binnen drie werkdagen verzonden en profiteer je dus van een snelle levering. Gladiolen bestellen was nog nooit zo makkelijk! Heb je vragen of wil je professioneel advies? Neem dan contact op met de medewerkers van Bulbs4you via de contactgegevens op hun website.

https://www.bulbs4you.nl/nl/