Shift 040
Image default
Dienstverlening

3 redenen voor Schoonmaakbedrijf Eindhoven

De impact van een schone werkplek wordt vaak over het hoofd gezien, maar het hebben van een schone werkomgeving heeft een grote impact op uw werknemers en uw succes als bedrijf. Hier zijn 3 belangrijke redenen samengevat waarom schoonmaken belangrijk is op uw werk.

1. Vermindert potentiële ongevallen en valpartijen

Het is belangrijk om grondig schone en droge vloeren te onderhouden om uitglijden, struikelen en vallen op de werkplek te voorkomen. Uitglijden, struikelen en vallen is het op één na hoogste type letsel dat op de werkplek optreedt. Dergelijke verwondingen laten bedrijven achter met een groot aantal kosten en gevolgen. Er is een breed scala aan vloerreinigingsproducten en -apparatuur die verschillende doeleinden dienen voor verschillende industrieën. Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven kan u adviseren en op weg helpen. Niet alle reinigingsmiddelen passen op alle vloeren en kunnen zelfs schadelijk zijn.

2. U heeft een afvalverwerkingsplan

Regelmatige en correcte verwijdering van afval en recyclebare materialen is op de werkplek noodzakelijk om een ​​overzichtelijke omgeving te garanderen die geen broedplaats voor ongedierte oogst. Opgestapeld afval zorgt niet alleen voor rommel, maar is ook de exacte plaats waar pesticiden kunnen verblijven en zich kunnen vermenigvuldigen. Met regelmatige afvalverwerkingsplannen besparen bedrijven zichzelf een aanzienlijk bedrag aan ongediertebestrijding. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u het afvalverwijderingsplan van uw werkplek kunt verbeteren.

3. Uw bedrijf heeft een beter imago in de publieke belangstelling

De netheid van een werkplek is waarschijnlijk niet het eerste waar de ondernemer aan denkt, maar het is wel een van de belangrijkste aspecten van een succesvol bedrijf. Het gezegde kan niet meer waar zijn: de eerste indruk is alles. Het is belangrijk om te onthouden dat werknemers niet de enigen zijn die door een werkplek dwalen, maar ook klanten, leveranciers, investeerders en het grote publiek. Een schone en opgeruimde werkplek wekt vertrouwen bij klanten, impliceert superieure producten en diensten van hoge kwaliteit en laat een goede indruk achter van jezelf als werkgever en van het bedrijf. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar nieuwe schoonmaakmiddelen of gewoon uw huidige schoonmaakstandaard wilt verbeteren.

Wilt u Schoonmaakbedrijf Van Iersel in Eindhoven inschakelen voor het schoonmaken van uw woning of kantoorruimte in Eindhoven of voor het laten uitvoeren van grote en kleine professionele schoonmaakprojecten?? Neem dan eens contact op met Schoonmaakbedrijf van Iersel.

https://schoonmaakbedrijfvaniersel.nl/schoonmaakwerk-eindhoven/