Shift 040
Dienstverlening

Betrouwbare slotenmaker

Door het slechte nieuwe steeds over malafide slotenmakers lijkt het haast onmogelijk om betrouwbare slotenmaker Den Haag te vinden maar niks is minder waar. In de media bestaat de grote deel van het nieuws uit negatieve berichtgeving want goed nieuws heeft zelden dezelfde sensaties. Zo zijn er geen verhalen in het nieuws over de betrouwbare slotenmakers van Den Haag.

Meisje uit de kast gered

Zo was er onlangs een meisje in de kast opgesloten door haar ouder broer toen ze aan het spelen waren. Toen die het slot weer open wilde maken brak het af in het slot en kort daarna was iedereen in de paniek inclusief de ouders. Het was een ingebouwde kast in de muur en ze konden het met geen mogelijkheid open krijgen, dus werd de brandweer gebeld. Toen de brandweer er was konden ze weinig doen, want de kast was zo compact en klein dat zagen niet mogelijk was. Ze waren bang om het meisje te verwonden en ze konden ook niks tussen de massieve deur brengen. Ook het slot eruit boren was geen optie. Toen werd er besloten om slotenmaker Den Haag te bellen.

Lockpicken

Eenmaal op locatie en bij de kast zag die al snel dat het inderdaad niet open geboord kon worden. Dus met zijn speciale kit ging die aan het slag met het verwijderen van het deel van de sleutel dat nog in het slot zat. Daarna ging met zijn speciale gereedschappen aan de slag met lockpicken en 5 minuten later was de deur open.

Het meisje was helemaal ongedeerd en was blij vrij te zijn, maar over deze betrouwbare slotenmaker uit Den Haag is er natuurlijk niks over terug te vinden in de reguliere media.

Home