Shift 040

Een fijne zorgverzekering van ZorgDirect

Shift040

Heb je interesse in een zorgverzekering met fysiovergoeding? Bij ZorgDirect krijg je de keuze uit diverse pakketten. Wettelijk is vastgesteld dat alleen kinderen en jongeren tot 18 jaar recht hebben op vergoeding van fysiotherapiekosten vanuit de basisverzekering. Er geldt een uitzondering voor mensen die een bepaalde chronische kwaal of ziekte hebben. Wat het laatste betreft, is er een officiële lijst met aandoeningen die in aanmerking komen.

 

Voor anderen die toch gebruik willen maken van de diensten van een fysiotherapeut zijn er aanvullende verzekeringen. ZorgDirect biedt vijf van dit soort verzekeringen waarbij je recht hebt op vergoeding van een specifiek aantal fysiotherapiesessies:

· Start, 6 behandelingen in een jaar;

· Slim, 9 behandelingen in een jaar;

· Extra; 9 behandelingen in een jaar;

· Plus; 15 behandelingen in een jaar;

· Top; 25 behandelingen in een jaar.

Voor het beozek aan de fysiotherapeut heb je een verwijsbrief van je huisarts of medische specialist nodig. De fysiotherapeut zal dan snel een diagnose kunnen stellen en met je afspreken hoeveel bezoeken nodig zijn. Oefentherapieën als Cesar en Mensendieck worden ook vergoed. Wil je weten wat een zorgverzekering met fysio kost? Bij ZorgDirect kun je online je zorgpremie berekenen.

Vrije zorgkeuze

Een vraag die vaak aan de klantenservice van ZorgDirect gevraagd wordt, is: wat houdt vrije zorgkeuze in? Kort samengevat komt het erop neer dat jij zelf de zorginstelling/zorgaanbieder uitkiest als je een bepaalde behandeling nodig hebt. Valt de keuze op een zorgverlener die niet is aangesloten bij jouw zorgverzekeraar dan geldt een maximum vergoedingsbedrag. ZorgDirect heeft contracten afgesloten met erg veel zorgaanbieders. Op de website van ZorgDirect staat een lijst met zorgverleners in jouw omgeving. Met deze zorgzoeker vind je snel een erkende diëtist, ergotherapeut of logopedist in de buurt. Ook een huisarts of tandarts kun je op deze manier zoeken. Kom je er niet helemaal uit, neem gerust contact op met het ZorgDirect-team. Stel je vraag middels het online contactformulier of bel met 088 687 74 74. Als je naar de Facebook of Twitter pagina van ZorgDirect gaat, krijg je binnen een uur een reactie.

Klik hier voor de site : https://www.zorgdirect.nl