Shift 040
Dienstverlening

Financiële en fiscale begeleiding

Qube Accountants is u graag van dienst op het gebied van financiële en fiscale begeleiding. Bij dit kleinschalige administratiekantoor in Doetinchem kunt u voor vele uiteenlopende financiële zaken terecht. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u voor volledige financiële begeleiding wilt gaan, of dat u slechts een onderdeel gedaan wilt hebben door Qube Accountants.

Financiële begeleiding

Onder de financiële begeleiding vallen veel verschillende zaken. U kunt kiezen om alleen de jaarrekening door Qube Accountants te laten doen maar indien u dat wenst kunt u ook de gehele financiële administratie overdragen! Bij het overdragen van de financiële administratie kunt u denken aan de volgende punten:

  • Inboeken van in- en verkoopfacturen;
  • Verwerken bankafschriften;
  • Verwerken kasboeken;
  • Salarisadministratie;
  • Verzorgen aangiften loonheffing en omzetbelasting.

Fiscale begeleiding

Bij de fiscale begeleiding worden de fiscale aangiften voor u geregeld. Hieronder vallen sowieso de aangiften van de vennootschaps- en inkomstenbelasting maar u kunt er ook voor kiezen om de loonheffing en omzetbelasting te laten doen. Hierdoor hoeft u hier niet meer naar om te kijken en kunt u met een gerust hart bezig met andere zaken.

Over Qube Accountants

Qube Accountants is een kleinschalig bedrijf met ruime ervaring op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaliteit. De diskundige adviseurs die werkzaam zijn bij dit bedrijf zijn u met alle plezier van dienst als u door de bomen het bos niet meer ziet door alle wetten en regelgeving op het gebied van de financiële administratie. Ze werken veelal met vaste offertes waardoor u nooit voor onverwachte kosten staat!

Vraag nu een offerte aan!

U kunt direct een offerte aanvragen? Hebt u andere vragen over de dienstverlening van Qube Accountants? Ook dan kunt u contact opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0314-200042 of door het contactformulier op de website van Qube Accountants in te vullen!