Shift 040
Dienstverlening

Glazenwasser Zoetermeer gevonden!

Afgelopen maand heb ik bij SOC-Facilitair een glazenwasser Zoetermeer gevonden. Ik was er namelijk naar opzoek omdat ik graag wil dat er een professioneel bedrijf mijn ramen wast. Ik ben eigenaar van een aantal kantoorflats. Deze moeten onderhouden worden en daar hoort de buitenkant ook bij. Ik wil dat mensen de uitstraling van de panden mooi vinden en dat zij er ook graag zouden willen werken. Daarom zoek ik nu een glazenwasser Zoetermeer die voor mij de onderhoud van de kantoorpanden kan verrichten. Ik wil dat het er uitnodigend uitziet. zodat bedrijven zich er willen vestigen en dat er kanten op bezoek kunnen komen. Lees in deze blog hoe ik bij SOC-Facilitair terecht ben gekomen en wat ik van hun glazenwassers kunsten vindt.

Glazenwasser Zoetermeer zoeken

Ik ben gaan zoeken op glazenwasser Zoetermeer en kwam veel websites tegen die mensen een glazenwasser kunnen bieden. Echter moet er regelmatig schoongemaakt worden dus zoek ik er één waar ik een contract bij kan aansluiten. Daarnaast is het pand nogal hoog, vandaar dat het handig is dat het bedrijf door wie ik het laat doen die groot genoeg is, geen 1 mans bedrijf. Want het pand is nogal hoog vandaar dat het handig is dat er een bepaalde kraan of zo is die een bakje zo hoog mogelijk kan laten komen, zodat ook de hoogste ramen gewassen kunnen worden. Glazenwasser Zoetermeer heb ik dus gezocht via internet en kwam uit bij SOC-Facilitair. Zij kunnen volgens de website mijn ramen wassen. Tegen een goed tarief. Ik heb een afspraak gemaakt, nadat ik de recensies gelezen had. De afspraak staat gepland op volgende week zaterdag, dan gaan ze van één van de kantoorpanden de ramen wassen. Wanneer ik dan tevreden ben kan ik beslissen of ik ze ook de andere panden laat doen.

Het is inmiddels een paar weken later en ik heb glazenwasser Zoetermeer opdracht gegeven om ook de andere panden, de ramen schoon te maken.

Klik hier voor de site :