Shift 040
Image default
Dienstverlening

Loop stralend naar buiten na een bezoek aan deze kapper in Breda

Er is niets prettiger dan een frisse coupe na een bezoek aan uw favoriete haarsalon. Het is een moment waarop u even mag relaxen en de wereld om u heen mag vergeten. Nu is het tijd voor uzelf! Bij de vestigingen van Hair & Looks wordt u altijd geholpen door deskundige kappers en stylisten. Uw wensen staan centraal bij uw nieuwe coupe. Twijfelt u over kleuring, model of styling? Deze professionele kappers staan u bij met raad en daad.  

Een fijne salon gevestigd nabij het centrum

Als u op zoek bent naar een kapper in de regio Breda, dan moet u een keer langsgaan bij Hair & Looks. De vestiging van deze salon is gelegen in het Ginneken, dichtbij het centrum van Breda. De stylisten die hier werkzaam zijn, voorzien u graag van advies als u een nieuwe look wilt. Zij houden hun kennis op peil door continu cursussen te volgen en de laatste trends bij te houden. Geen enkele kleur- of kniptechniek blijft onbekend voor deze stylisten. De professionele kappers hebben passie voor hun vak en hart voor de klant – u loopt na ieder bezoek aan deze kapper in Breda stralend naar buiten. Een ander groot voordeel is dat u bij Hair & Looks een kappersabonnement kunt afsluiten. Met het abonnement betaalt u een vaste prijs per maand voor uiteenlopende behandelingen zoals kleurbehandelingen, knippen en drogen of high- en lowlights. Dit is de ideale oplossing wanneer u regelmatig een afspraak bij uw kapper in Breda wilt inplannen.

Maak een afspraak voor uw verwenmoment

Iedere kapper bij de vestiging van Hair & Looks in Breda zorgt ervoor dat u met een fijn en mooi gevoel de salon uitstapt. Bent u ook toe aan een momentje voor uzelf? Plan dan een afspraak in bij deze kapsalon door online te reserveren of bel naar de vestiging om uw moment in te plannen.

Gerelateerde artikelen

Autorijschool Arnhem gezocht!

Een fijne zorgverzekering van ZorgDirect

Een professionele webshop ontwikkelen