Shift 040
Dienstverlening

Vervangen van een CV ketel

Zo’n 13 jaar geleden hebben wij een nieuwe CV ketel aangeschaft. Dit was toen nodig omdat de oude het bijna begaf. We kregen continu storingen en de ketel was als een gek aan het lekken. Deze ketel zat er nog in van de oude bewoner toen wij het huis kochten. Hier hebben wij ongeveer een jaar mee kunnen doen, en toen was het wel echt nodig om een nieuwe ketel aan te schaffen. Wij hebben toen een mooie ketel aangeschaft waar wij 13 jaar lang plezier van hebben gehad. Eigenlijk nooit last van storingen of lekkage gehad. We hebben altijd warm water en een warm huis gehad, en meer mag je volgens mij niet verwachten van een CV ketel.

Nou we hadden dus heel veel plezier van de ketel, maar helaas blijft een ketel het niet voor altijd werken. Hij begon, net als de eerdere ketel, te lekken. Dit begon steeds erger te worden en we moesten er een emmer onder blijven houden. Dus voordat de ketel het helemaal zou begeven en wij zonder warm water of een verwarming zouden zitten, wilde ik een nieuwe cv ketel laten installeren. Ik heb het namelijk niet zo op het repareren, want ik heb dan het gevoel dat het probleem verlegt wordt. Op zoek naar een CV ketel offerte dus.

CV ketel offerte regelen via Ketelexpert

Een CV ketel offerte regelen bleek makkelijk te zijn dan dat ik dacht. Ik had van te voren een plan gemaakt, dat ik contact zou zoeken met een aantal bedrijven en offertes van zou krijgen. Daar zou ik dan de goedkoopste uit kiezen. Toen ik hiermee bezig was, kwam ik ketelexpert.nl tegen, en deze website had het idee van mijn plan. Ik moest aangeven wat ik zocht, kreeg hier een reactie op met een aantal offertes en heb hier de goedkoopste uitgekozen. Wij kunnen dus weer even vooruit met onze ketel!

Klik hier voor de site :