Shift 040
Image default
Dienstverlening

Voorkomen is beter dan genezen ook voor inbraken

Men zegt vaker dat voorkomen beter is dan genezen. Dit geldt ook voor inbraken. Zo kun je jezelf namelijk een hoop ellende besparen door te investeren in goed hang- en sluitwerk. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om eens te kijken naar sloten met een politiekeurmerk. Deze sloten zijn door de politie gekeurd en dermate goed bevonden dat deze niet eenvoudig zijn open te breken. Het is bijna onmogelijk om een slot te ontwerpen waar dieven niet door binnenkomen. Je kunt het ze wel gewoon heel moeilijk maken. Met een slot met een politiekeurmerk ben je dieven een stap voor.

Goed sluitwerk

Daarnaast is het ook handig om te investeren in goed sluitwerk. Zo is het een goed idee om te kiezen voor een deur met anti-inbraakklauwen. Deze klauwen draaien zich bij het afsluiten van de deur in het kozijn. Het gevolg hiervan is dat een dief niet alleen het slot moet forceren om binnen te komen. De klauwen zorgen er namelijk voor dat ook andere gedeeltes van de deur geforceerd moeten worden. Dit zorgt voor extra werk en dus meer tijd die een dief kwijt is met het openbreken van de deur. Hoe langer het duurt om een deur open te breken des te groter de kans is dat een dief opvalt.

Toch wordt er ingebroken

Mocht het nu toch gebeuren dat de inbraak slaagt dan kun je altijd een slotenmaker uit eindhoven bellen. De slotenmaker uit eindhoven komt je dan helpen en zorgt ervoor dat je toch met een gerust hart kunt gaan slapen.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-eindhoven/