Shift 040
Image default
Dienstverlening

Wil jij je kantoorautomatisering uitbesteden? Twee tips

Ben jij ondernemer en wil je je kantoorautomatisering uitbesteden? Of ben jij werkzaam voor een bedrijf waar jij verantwoordelijk bent voor de uitbesteding van de kantoorautomatisering? Er zijn veel dingen waar je op dient te letten bij het goed uitbesteden van kantoorautomatisering. Waar let je op? In dit artikel helpen we je op weg met drie tips.

 

Tip 1. Zoek een ervaren kantoor automatiseerder

Geld is vanzelfsprekend een afweging bij elke ondernemingskeuze. Het is dus logisch dat je ook bij het uitbesteden van je kantoorautomatisering het aspect geld meeneemt.

Het minimaliseren van risico is echter ook onderdeel van keuzes die je als ondernemer maakt. En van ICT gaan van nature veel risico’s uit. Wat betekent het bijvoorbeeld als u uw klanten op de hoogte dient te stellen van een datalek? Raakt u dan veel klanten kwijt? Schaadt dit uw imago? En wat als uw website en/of online dienstverlening het niet doet?

Een kantoor automatiseerder kan ervoor zorgen dat deze risico’s goed worden afgedicht. Bij het kijken naar het financiële aspect van het uitbesteden van een kantoor automatiseerder is het dus ook belangrijk om te kijken naar welke financiële consequenties het kan hebben om voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. Door uw kantoorautomatisering uit te besteden aan een ervaren partij, zorgt u ervoor dat u de (financiële) risico’s beperkt houdt.

 

Tip 2. Kies kantoorautomatisering met een online portal

Kantoorautomatisering is niet meer wat het tien of twintig jaar geleden was. Dit betekent voor u dat u zaken wil doen met een partij die kantoorautomatisering ook niet meer doet zoals dat tien of twintig jaar gelden de norm was.

Een van de ontwikkelingen op het vlak van kantoorautomatisering is dat kantoor automatiseerders van vandaag de dag een portal aanbieden. Met deze portal kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week de status van de werkzaamheden inzien die ze uitvoeren. Als er zaken direct aangepast dienen te worden, kunt u hier ook direct mee aan de slag. Dit is kantoorautomatisering anno 2022.

https://deictexpert.nl/kantoorautomatisering.php

Gerelateerde artikelen

Betrouwbare slotenmaker

Een fijne zorgverzekering van ZorgDirect

Voorkomen is beter dan genezen ook voor inbraken