Shift 040
Energie

LED R7s TWEEPUNTIGE LAMP

R7s lamp is een lineaire vorm een halogeenlamp, ook wel genoemd tweepuntige halogeenlamp. Geïnstalleerd op het juiste lichtpunt, wordt het wijd gebruikt als schijnwerpers zoals in landschap verlichting, parking verlichting, en zelfs soms binnen als decoratief licht.

De LED R7s dubbele eindigende Lamp is een prachtig efficiënte directe vervanging voor bestaande halogeen R7s lampen, onmiddellijk energieverbruik besparen tot 90% en een levensduur van 40.000 uur (25 x langer dan een halogeenlamp). Deze lampen komen met een 7W of 9 Watt rating, dat is het equivalent van een 60W of 75 Watt gloeilamp en bij een keuze van daglicht 6500k of koel wit 4000k kleurentemperaturen.

Lineaire R7s LED-lampen zijn een robuust, veelzijdige lichtoplossing voor externe en interne toepassingen, waar uitstekende kleurenweergaves en hoge lichtstroom zijn vereist, zoals binnen- en buitenzwembaden, commerciële industriële en retail-omgevingen, en veiligheid en verlichting. Dus nu is het tijd om te stoppen met energie warmte explosieven van halogeen R7s lampen en schakel over naar de ultra-efficiënte, voordelige, betrouwbare, cool uitgevoerde en superieure LED R7s lampen.

R7S lampen met een tabel tekenlengte van 118mm (J118 ontwerp) hebben heldere SMD LEDs die een betrouwbare en duurzame dienstverlening geven in de schijnwerpers, vloer lampen en buitenverlichting. R7s LEDs hebben aanzienlijke voordelen ten opzichte van R7s spaarlampen / halogeenlampen omdat LEDs geen kwik en giftige verbrandingsgassen.

Belang van R7s LED-lamp:

Geld besparen. R7s led lampen verbruiken minder stroom dan R7s lineaire halogeenlamp. Ook geeft de R7s tweepuntige halogeenlamp vaak gemakkelijk brandwonden, en heeft slechts een gemiddelde levensduur van 1000 ~ 2000 uur. In vergelijking, heeft de R7s Led lamp een tien keer langere levensduur, stel u voor hoeveel u zou besparen op de elektriciteitsrekening en vervanging/onderhoud kosten.

Energie opslaan & bescherming van het milieu. Minder verbruiken betekent vermindering van de CO2-uitstoot, en is het goed voor de bescherming van het milieu.

Veiligere behandeling. U hoeft niet langer bang te zijn van giftige materialen en breekbaar glas/quartz tijdens de behandeling.

R7s Led lamp is ontworpen om te passen in de meeste bestaande R7s armatuur lampen. In het algemeen, neemt u gewoon de R7s halogeenlamp er uit, en een R7s LED lamp in plaats daarvan installeren. De typische R7s halogeenlamp heeft verschillende lengtes, zoals 78mm, 118mm, 189mm, 254mm, 333mm, met verschillende bevoegdheden.

Klik hier voor de site : http://www.leds-depot.be/led-230v/r7s-led-lampen.html