Shift 040
Financieel

Betaal met een mastercard prepaid

Betaal voortaan met een mastercard prepaid.

Ongemerkt doen we iedere dag verschillende betalingen. Een internetaankoop die je doet, de boodschappen of even tanken. Of misschien reserveer je vast een hotel voor je vakantie. Een makkelijke en veilige manier om je aankopen te betalen, is met een mastercard prepaid. De masercard prepaid is een creditcard waarop je vooraf een geldbedrag zet. Dat doe je snel via iDEAL of met een bankoverschrijving. Daarna kun je met je mastercard prepaid overal ter wereld betalingen doen. Meer dan het bedrag waarmee de kaart is opgewaardeerd, kun je niet uitgeven. Op deze manier houd je zelf de controle over je uitgaven en kun je geen schuld opbouwen. 

Eenvoudig een prepaid mastercard aanvragen.

Zonder moeite kan iedereen een prepaid mastercard aanvragen. Voor het aanvragen van een prepaid mastercard zijn je adresgegevens nodig. Een bankrekening hoef je niet op te geven. Omdat je zelf beslist hoe, wanneer en met welk bedrag je de kaart vooraf opwaardeert, is er geen financieel risico. Je aanvraag hoeft daarom niet te worden getoetst en geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie. Je ontvangt de kaart per post thuis. Na het opwaarderen kun je de kaart direct als betaalmiddel gebruiken of er geld mee opnemen bij geldautomaten met het Mastercard logo.

Voordelen van een prepaid mastercard.

Met een prepaid mastercard heb je altijd een betaalmiddel op zak. Je kunt je andere betaalkaarten thuis laten. Betalen met een prepaid mastercard is heel anoniem. Er worden geen financiële gegevens van je vrij gegeven, ook niet op een bankafschrift. De kaart is zowel in Nederland als in het buitenland te gebruiken en word overal geaccepteerd. Wil je iets betalen in een andere valuta, zoals Engelse ponden of Dollars, dan kan dat gemakkelijk met de prepaid mastercard.

Klik hier voor de site : http://www.prepaid-mastercard.nl/