Shift 040
Image default
Financieel

Gaat u ook online samenwerken met uw accountant in Roosendaal?

Zoekt u een accountant in Roosendaal voor hulp bij de verzorging van uw financiële administratie? WEA Accountants & Adviseurs Roosendaal kan u hier op verschillende manieren mee van dienst zijn. Zo kunt u ervoor kiezen uw volledige administratie door dit kantoor te laten verzorgen. Vindt u het prettig zelf uw financiële administratie in te boeken maar wilt u hier wel begeleiding bij ontvangen? Dat kan ook op het kantoor van WEA. Het is daarnaast zelfs mogelijk vanaf uw eigen werkplek uw administratie te doen, terwijl dit op afstand voor u gecontroleerd wordt op volledigheid en juistheid via een online samenwerking met deze accountant in Roosendaal.

Online samenwerken: hoe gaat dat in zijn werk?

WEA beschikt over de software om een online samenwerking met u tot stand te brengen waar het uw administratie betreft. Op die manier kunt u werken aan uw administratie waar u wilt en op momenten dat het u het beste uitkomt. U kunt uw administratie dus gewoon vanuit huis doen, of vanaf uw kantoor bijvoorbeeld. Met behulp van specifieke software kan er op afstand gecommuniceerd worden met de software van WEA. Uw administratie wordt vervolgens gecontroleerd en indien nodig aangevuld zodat uw administratie altijd volledig en correct verwerkt staat.

Overige diensten van dit kantoor

Naast financieel administratieve aangelegenheden kunt u bij deze accountant in Roosendaal ook terecht voor fiscaal advies, belastingadvies, loonadministratie, advies op bedrijfseconomisch vlak en zaken op het gebied van accountancy. Op al deze vlakken beschikt WEA over specialistische kennis, waardoor de medewerkers van dit kantoor u breed van dienst kunnen zijn. Daarbij wordt naar u als cliënt altijd maatwerk geleverd. De medewerkers van dit kantoor stellen u als mens en ondernemer centraal en denken graag met u mee om u zo het beste van dienst te kunnen zijn. U kunt de mogelijkheden bespreken tijdens een kennismakingsgesprek.

https://wearoosendaal.nl/