Shift 040
Gezondheid

Paranoten en Pecannoten gezond

Paranoten en Pecannoten gezond.

Zoals wel bekent hebben zowel de paranoten als pecannoten de Superfoods titel. Dit komt dat deze twee noten heel erg gezond zijn. Echter is er nog niet zo heel veel over bekent. Daarom hebben wij onderstaan een spoedcursus kennis over zowel de paranoot als de pecannoot

waardoor zijn paranoten gezond?

Paranoten hebben slechts bij een hele kleine inname een enorm effect op de gezondheid. Zo verkleinen ze de kans op kanker. Dit komt omdat de noot boordevol zit met gezonde vetten eiwitten, mineralen. De belangrijkste mineralen in de paranoot zijn Koper, magnesium, kalium, mangaan, ijzer, fosfor en selenium. En dit laatste stofje werkt preventief te werken tegen borstkanker, long en prostaat kanker.

Wat maakt pecannoten tot een superfood?

Pecannoten bevatten net als paranoten heel erg veel stoffen die goed zijn voor je gezondheid. Waaronder Zink, Vitamine B, Mangaan, Kalium, Fosfor, Calcium, Vitamine E & A. dit is echt een krachtpatser als je het vergelijkt met andere superfoods. In de Superfoods top ranking staat de pecannoten ook in de top 5. Pecannoten eten verlaagd ook het cholesterol wat natuurlijk voor iedere volwassen man en vrouw niet verkeerd is.

Waar kan ik superfoods als Pecannoten en paranoten bestellen?

Je kunt je simpel en eenvoudig via de reeds gelinkte webwinkels bestellen. Als je deze week besteld ontvang je ook nog eens extra korting. Maak daarom snel een snoekduik en bestel de gezondste superfoods online. Vandaag bestelt betekend morgen al in huis.

Klik hier voor de site : http://www.pecannoten.com/