Shift 040
Gezondheid

Tips voor een eerste date – wat je wel en wat je niet moet doen

Voor de meeste mensen kan een eerste date zenuwslopend zijn, vooral als je de andere persoon echt heel erg leuk vindt. Het is de manier waarop je je gedraagt tijdens de eerste date, die bepaalt of je nog een tweede date met diezelfde persoon zult hebben. Een indrukwekkende en onvergetelijke eerste date kan het begin zijn van een betekenisvolle relatie.

Als je op het punt staat om op een eerste date te gaan met iemand, die je echt leuk vindt, lees dan snel verder om waardevolle tips voor een eerste date te krijgen die je echt kunnen helpen om een goede indruk te maken. Onze tips voor een eerste date geven je een overzicht van wat je wel en wat je vooral niet moet doen, als je voor de eerste keer met iemand uit gaat.

Tips voor een eerste date: wat je wel moet doen

Plan vooruit. Dit is één van die situaties waar “ik zie wel” gewoon niet zal werken. Om je date onvergetelijk te maken, moet je de indruk wekken dat je hebt uitgekeken naar die date. Een zeer praktische tip voor een eerste date is om het eens te worden over jullie middelen van vervoer, over waar je afspreekt en wat je gaat doen. Als één van jullie een auto heeft, dan kunnen jullie samen reizen of je kunt eenvoudig regelen om elkaar ergens te ontmoeten.

Een andere belangrijke tip voor een eerste date is om de juiste kleding te dragen. Als je met je date uit eten gaat in een chique restaurant, kun je het beste formele kleding dragen. Als je ervoor kiest om naar de film te gaan, draag dan iets ongedwongen en comfortabels. De dames moeten proberen om niet iets provocerends te dragen, omdat je dan een verkeerd signaal kunt geven aan je date. Mannen moeten in alle gevallen een echte gentleman blijven. Neem een enkele roos voor haar mee, doe de deur voor haar open en, indien mogelijk, kun je de meeste uitgaven tijdens de date betalen.

 Tips voor een eerste date: wat je niet moet doen

 Als je wilt dat het met die persoon uitloopt op een tweede date, moet je je echt goed gedragen. Maar probeer geen indruk op je date te maken door je voor te doen als iemand die je niet bent. Praat niet te veel over jezelf en voorkom een opzichtige vertoning, door steeds met contant geld te zwaaien. Een andere goede tip voor op een eerste date is om nooit op te scheppen over je prestaties.

 Lees meer handige tips over het daten op de blog van Attraction Gym. Zo kun je op deze pagina meer tinder dating tips lezen.

 

Klik hier voor de site : https://www.attractiongym.nl