Shift 040
Mode en Kleding

Petten op festivals

Uit gemakzucht of uit het optiek van stijl worden er op festivals veel vaker petten gedragen. Vaak worden er snapbacks gedragen door de bezoekers. Deze petten zijn niet alleen heel handig maar kunnen ook heel stijlvol worden gedragen door bijvoorbeeld je outfit af te stemmen op de pet. Vaak willen de dragers van de petten zich onderscheiden door een pet te dragen die niemand anders draagt, dit is vaak lastiger dan het lijkt omdat de stijl van sommigen bezoekers vaak op elkaar lijken. De manier waarop deze petten worden gedragen is ook verschillend, sommigen dragen de petten daadwerkelijk waarvoor zij dienen namelijk met de cap vooruit en sommigen dragen de pet andersom waardoor de functie van de zon uit je ogen houden verdwijnt, dit wordt vaak gecompenseerd met het dragen van een zonnebril. Ook is een snapback handig om mee te nemen, bijvoorbeeld als je haar na een paar uur feesten niet meer zo goed zit, dan kun je gewoon de snapback opzetten en weer verder feesten.

De bezoekers van festivals kunnen tegenwoordig ook merchandise van het festival zelf kopen op het festival, steeds vaker kun je ook een snapback kopen van het festival zelf. Daardoor hoef je niet eerst allerlei winkels of webshops af om een snapback te kopen. Alleen zullen meer mensen dit doen waardoor de uniekheid van je snapback minder is, maar je hebt dan wel nog een tastbare herinnering voor thuis. Waardoor je steeds weer wordt herinnerd aan die mooie dag.

Niet alleen de festivals maken snapback en andere petten, ook Dj’s laten tegenwoordig petten maken als merchandise. Dit is een steeds meer voorkomend beeld. Deze petten zijn de uitgelezen kans om te laten zien van welke DJ jij fan bent. Dit is ook mooi voor de DJ, zodat hij weet dat hij echt voor liefhebbers van zijn muziek staat te draaien. Daarom hebben veel grote maar ook kleine DJ’s een kleine petten collectie om hun fanbase iets tastbaars te geven.

Klik hier voor de site : http://snapbacks.nl