Shift 040
Image default
Mode en Kleding

Zijn Uggs nog in de mode?

Nogmaals hallo, Ugg Boots! De iconische gevoerde laarzen zijn inderdaad terug als schoeiselentrend. Van modeprofs op Instagram tot populaire stijlsterren als Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Kaia Gerber en co, alle modeprofs lijken hun liefde voor het Australische label weer op te rakelen. Déjà vu? Niet helemaal, want een heel specifiek nieuwkomer model staat momenteel in de belangstelling en ook de styling rond de trendschoen is fundamenteel veranderd. We leggen uit hoe je Uggs stijlvol kunt combineren en waar je de meest begeerde laarzen kunt shoppen.

Ugg Boots combineren: Dit is hoe modeprofs de trendy schoen stylen
Ugg Boots stellen zich in 2022 in een heel nieuw licht voor, want de “Classic Ultra Mini” versie van de laarzen is momenteel het heetste silhouet waar modeprofs bij zweren. Nog een update: skinny jeans als stylingpartner zijn nu grotendeels achterwege gelaten. We hebben voor je rondgekeken en de mooiste outfit combinaties uitgezocht – inclusief styling tips en no-go’s.

Pernille Teisbaek’s look is het beste voorbeeld van hoe modern en fris styling rond Ugg laarzen er nu uit kan zien: Ze kiest een crèmekleurige outfit met beige accenten (wat er in principe altijd stijlvol uitziet) en paart haar laarzen niet met een strakke broek maar met een jeans met wijde pijpen. Vroeger werd dit als een absolute faux pas beschouwd, maar nu is het de trendcombinatie bij uitstek.

Over wijdbeensilhouetten gesproken, de coolste styling partner voor Ugg laarzen zijn waarschijnlijk 2022 wijde pakbroeken – inclusief een bijpassende oversized blazer. De outfit ziet er absoluut casual en minder streng uit met de laarzen. In dit geval is het helemaal aan jou welk topje je erbij draagt. Wat we verder onthouden van deze look: kies de laarzen in een kleur die opvalt.