Shift 040
Relatie

Belangrijke tips vrouwen online verleiden

Belangrijke tips vrouwen online verleiden

Als vrouw zijnde gaat men er normaal van uit dat je wel mannen moet kunnen verleiden. Echter is het voor ruim 35% van alle vrouwen toch erg lastig om een leuke hunk te scoren. Deze groep vrouwen gaat daarom vaak in zee met de nerd mannen, onaantrekkelijke mannen terwijl dit helemaal niet nodig hoeft te zijn.

Mijn naam is Caroline, ik ben jaren lang een dating coach geweest voor onzekere mannen. Omdat de man anno 2016 toch heel stevig in zijn schoenen staat vond ik het tijd om mijn carriere helemaal om te gooien. Daarom ben ik nu reeds  2 jaar een dating coach voor vrouwen. Ondanks mijn nieuwe carriere keuze werd mij gevraagd dit artikel voor jullie mannen te maken.

Belangrijk om te weten als je een vrouw wilt versieren:

– Het draait lang niet allemaal om het uiterlijk, als je een hele leuke persoonlijkheid hebt moet je deze zeker inzetten om je min punten vanuit de visie van een vrouw om te zetten in een dikke plus.
– Probeer de vrouw in kwestie goed te scannen en pas je houding hier tot op bepaalde hoogte op aan.
– Wees zeker tijdens een eerste gesprek en zelfs eerste date het eerste uurtje een beetje behouden. Een vrouw kan online en in real life natuurlijk heel anders overkomen.

Waar kan je makkelijk vrouwen online verleiden?

Het klinkt misschien gek, maar als je kiest voor een pikante dating site zoals milfbook of Anoniemchatten. Dan weet je dat de vrouwen JUIST verleid willen worden. Je kunt makkelijk met meerdere dames contact onderhouden zodat je de kneepjes van het online verleiden bijster snel in de vingers krijgt.

Klik hier voor de site : http://www.veiligedating.nl