Shift 040
Image default
Sport

Dit is de reden dat de shakes van Vitaminfood perfect kunnen dienen als maaltijdvervangers

Om af te vallen moet je een calorietekort hanteren, je moet dus minder calorieën gaan eten dan je verbruikt. Veel mensen vinden dit lastig en weten dan ook niet waar ze moeten beginnen, ze denken namelijk dat je alleen maar salades mag eten maar vooral ook weinig mag eten. Dit is allemaal niet waar, je kunt namelijk nog best veel eten zolang het maar gezond is. Een maaltijdvervangende shake kan ook fantastisch werken tijdens het afvallen, hieronder kun je lezen waarom.  

Gezond leven

Het is natuurlijk erg belangrijk om gezond te leven, gezond eten draagt hier een groot bij aan. Met de shakes van Vitaminfood zet je een grote stap naar een gezonder leven, in deze shakes zitten namelijk heel veel vitamines en mineralen die je nodig hebt op een dag. Door de shakes van vitaminfood te drinken ga je ook een stuk beter in je vel zitten. 

Makkelijk voor onderweg

De shake van Vitaminfood dient als een maaltijdvervangende shake, in de shake zitten namelijk veel minder calorieën dan in een hele maaltijd. De shakes zijn ook makkelijker mee te nemen dan een hele maaltijd, wanneer je dus druk bent of haast hebt kun je toch een goede maaltijd binnenkrijgen. De verleiding om langs de pomp te stoppen wordt ook een stuk kleiner doordat je al een maaltijd bij je hebt. De shakes zijn erg makkelijk te maken, je hebt namelijk alleen nog water nodig. Door het handige schepje kun je precies zien hoeveel calorieën je shake bevat, dit is belangrijk voor als je gaat afvallen. Wanneer je namelijk tijdens het afvallen je calorieën gaat bijhouden kun je zien hoe veel je nog mag eten en krijg je ook meer kennis over het aantal calorieën dat in eten zit.