Shift 040
Sport

Personal trainer in Veenendaal

Ik wil wat gezonder gaan leven en daarom ben ik op zoek naar een personal trainer uit Veenendaal. Ik ben nu zelf woonachtig in Veenendaal dus is het prettig wanneer je een personal trainer in de buurt hebt van waar je woont. Ik eet nu wel veel, maar ongezond en dat wil ik veranderen naar gezond. Ik heb ook flink wat kilo’s aangekomen waar ik met erg veel plezier weer vanaf wil. Ook ben ik bereid wat supplementen extra aan te schaffen zodat het mijn gezonde levensstijl kan ondersteunen. Ik wil graag dat iemand mij kan helpen om mijn levensstijl te veranderen. Zelf ben ik al begonnen met wat meer eiwitten te eten en te gaan fitnessen, maar vooral krachttraining.

Googelen op personal trainer Veenendaal

Om een bedrijf of persoon te vinden ben ik gaan Googelen op personal trainer Veenendaal. Ik kwam al vrij snel uit bij FoodFitness. Zij staan relatief hoog in Google en bieden de diensten aan die ik precies nodig heb. Namelijk de combinatie van helpen met een gezonde voeding en dat samen met fitness. Zo kunnen zij ook voor jou bijhouden wat het beste voor je is en hoe je alles het beste kan aanpakken. Ik heb contact gezocht met FoodFitness en kwam er achter dat zij zeer vriendelijk personeel hebben die er alles aan zullen doen om jou te helpen met het veranderen van jou eetpatroon en levensstijl.

Foodfitness

Als personal trainer uit Veenendaal heb ik dus FoodFitness gekozen. Met een kleine maar sterke groep personeel wist ik zeker dat ik daar goed terecht zou komen. Ik ben meteen aan de slag gegaan en ben binnen 3 weken (!) maar liefst 2,5 kilo afgevallen dankzij het voedingsschema en de trainingen die zij voor mij hebben verzorgd! Ben jij op zoek naar een personal trainer Veenendaal? Dan raad ik jou FoodFitness aan!

Kijk voor meer informatie op www.foodfitness.nl.

Klik hier voor de site :