Shift 040
Image default
Verbouwen

De juiste vakman voor renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Er zijn klussen aan uw woning die u waarschijnlijk niet zelf wilt of kunt aanpakken. Renovatie van uw kopgevel in Zuid-Holland is daar een goed voorbeeld van. Als de kopgevel zijn beste tijd heeft gehad, is het dus zaak om hiervoor een ervaren bedrijf in te schakelen. Zij kunnen de gevel een opknapbeurt geven door het plaatsen van speciale Thermosteen en steenstrips. De gevel behoudt daarmee zijn oorspronkelijke uitstraling, maar ziet er wel weer strak en fris uit en kan weer tientallen jaren mee. Daar komt bij dat de gevel isoleert, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de stookkosten.

Zorg voor een duurzaam en energiezuinig huis

Huiseigenaren worden aangespoord om hun woning te verduurzamen. Vóór 2050 moet heel Nederland ‘van het gas af’. Dat betekent dat er een andere manier moet worden gezocht om het huis te verwarmen. Dit kan bijvoorbeeld via een warmtenet in de wijk of door middel van een warmtepomp. Deze systemen vragen wel een huis dat goed geïsoleerd is. Renovatie van de kopgevel van uw huis in Zuid-Holland is daarin een belangrijke stap. Als daarnaast ook het dak, de vloeren en de spouwmuren worden geïsoleerd, bent u goed voorbereid op de transitie naar een gasloze woning. Dit vraagt uiteraard de nodige investeringen. Als u nu alvast de eerste stap zet, kunt u de kosten spreiden.

Benieuwd naar de kosten van kopgevelrenovatie?

Wilt u een renovatie laten uitvoeren voor de kopgevel van uw huis in Zuid-Holland? Dan bent u vast en zeker benieuwd naar de kosten. U kunt een offerte aanvragen bij Isoklinker Nederland in regio Gouda. Dit doet u heel eenvoudig door het contactformulier op hun website in te vullen. Er wordt dan snel contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken. Indien nodig komt er een medewerker langs om de gevel van uw pand te inspecteren. De werkzaamheden vinden buiten het pand plaats, u hoeft dus uw huis of bedrijf niet uit.

https://www.thermosteen.nl/