Shift 040
Image default
Vervoer en transport

Je inboedel verschepen naar het buitenland

Een inboedel verschepen kan je doen naar het buitenland. Je kunt dit waarschijnlijk niet zelf en hebt daarvoor een bedrijf nodig die hier expert in is en ervaring mee heeft. Je bent voor je inboedel verschepen hier aan het juiste adres. Het team helpt je graag verder met het verschepen van de goederen die jij naar  het buitenland wilt hebben gebracht. Twee keer wordt er iedere maand een container naar het buitenland verscheept. Met meer dan dertig jaren aan ervaring weten zij precies hoe dit moet worden gedaan. Zij staan garant voor kwaliteit en er wordt gezorgd dat de goederen veilig aankomen in het land van bestemming. 

Vertrouwede spullen bij je

Je gaat verhuizen naar het buitenland en dat is natuurlijk als spannend genoeg, maar je eigen inboedel meenemen is dan wel een fijne manier om toch je huis nog een beetje met je mee te nemen. Het voelt vertrouwd en daarnaast hoef je dan ook niet allemaal nieuwe meubels aan te schaffen. Je laat je meubels bij jou thuis ophalen en dat wordt dan gestopt in een daarvoor bestemde container. Wat voor soort container hiervoor wordt gebruikt is afhankelijk van het aantal meubels dat je wilt laten verschepen en wat voor soort meubels het zijn dat met het inboedel verschepen wordt gebruikt. 

Je eigen spullen meenemen

Er wordt een mogelijkheid geboden om de goederen zelf in te pakken en de container alleen maar in en uit te laten laden. Maar wanneer je dit niet zelf wilt doen kan je dit ook aan hen uitbesteden. Daarnaast wordt al het papierwerk voor je uit handen genomen  en heb je helemaal geen administratieve zaken waar je rekening mee moet houden. Alles zal tijdens het inboedel verschepen voor je worden geregeld. Geniet van je eigen spullen terwijl je lekker in het buitenland verblijft.