Shift 040
Vervoer en transport

Touringcar huren voor dagje-uit

Namens de organisatie moet ik een touringcar huren. Het gaat hierbij om een verzorgingstehuis waar ik werk. Daar gaan wij altijd een aantal keer per jaar een dagje-uit met een deel van de mensen die er wonen. En dit keer zit ik voor het eerst in de organisatie en ben ik dus verantwoordelijk voor het huren van een touringcar. Ook weten wij nog niet precies waar we naartoe willen gaan met het dagje-uit.

Touringcar huren bij Noot

Ik ben gaan Googelen op touringcar huren. En al gauw kwam ik Noot Personenvervoer tegen. Daar zag ik dat zij tientallen jaren ervaring hebben met het vervoeren van mensen in het touringcars. Onder andere naar dagjes-uit. En daar hebben ze ook een overzicht van! Met daarin weer een top 5 meest geboekte dagjes uit. Zo kwam ik op een boottocht uit. Ik nam direct contact op met degene die bij ons gaat over waar het dagje-uit naartoe gaat. En zij raakte direct enthousiast en vroeg mij om daarover contact op te nemen met Noot.

Contact opnemen met Noot

Ik nam dus contact op met Noot. En zij reageerden direct enthousiast dat ik geïnteresseerd ben in een touringcar huren. En dan het liefst ook nog met een boottocht over de Linge. Degene aan de andere kant van de lijn gaf aan dat zij daar een speciaal programma voor hebben, wat 4,5 uur zal duren. Er zal met de touringcar vanaf de gekozen opstapplaats gereden worden naar Leerdam. Daar gaan we vervolgens aan boort van een boot, om te varen over de Linge. Die boottocht zal in totaal twee uur duren. Daarbij wordt een kopje koffie ingeschonken en met gebak gereserveerd.

Voor deze tocht heb ik gekozen en we gaan dus een touringcar huren bij Noot. Ik ben erg benieuwd naar hoe deze dag zal gaan worden!

 

Klik hier voor de site :