Shift 040
Woning en Tuin

Mexicaanse deken als plaid

Zoekt u een bijzondere plaid?

Bent u op zoek naar een plaid ? Om op een frisse avond warm buiten te zitten. Wellicht is een Mexicaanse Serape deken een goed idee.

 

Mexicaanse deken

Onze Mexicaanse dekens zijn heel goed te gebruiken als plaid. De deken boven is een serape.Wij hebben ook falsa’s en dekens met indiaanse motieven.

Maten

De grote plaids zijn geschikt om als plaid te gebruiken voor meerdere personen. Bovendien erg decoratief. De falsa dekens zijn wat kleiner.

Bekijk onze dekens

Ga naar onze site gaan om alle beschikbare Mexicaanse dekens te bekijken. Honderden dekens beschikbaar op onze site en allemaal op voorraad. Besteld voor 17.00 uur is de volgende werkdag bezorgd.

Scherpe prijzen

Alle dekens worden door zelf geïmporteerd. Daarom dus scherpe prijzen. Zie ook onze blog voor meer info over het gebruik van de Mexicaanse deken als plaid.

 

Hangmat

Naast dekens verkopen we ook hangmatten. Zowel Mexicaanse als Braziliaanse hangmatten. Een Mexicaanse deken is natuurlijk prima te gebruiken als plaid in een hangmat. Bijvoorbeeld als het s’avond wat kouder wordt. Ook de hangmatten worden door onszelf geimporteerd. De Mexicaanse hangmatten zijn met de hand geweven en allemaal uniek.  Elke Mexicaanse hangmat met foto op onze site. Kijk hier voor uw hangmat.

Klik hier voor de site : http://www.icolori-hangmatten.nl/mexicaanse-dekens-deken/