Shift 040
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor plissegordijnen?

Mensen willen graag genoeg privacy hebben in hun eigen huis. Soms kan dit ten koste gaan van de sfeer en is dit niet wat je wilt. Door bijvoorbeeld gordijnen te hebben in je woning kan je genoeg privacy hebben, maar soms is dit niet genoeg. Zo kan je kijken naar plissegordijnen die ervoor zorgen dat je genoeg privacy hebt en ook genoeg licht in je woning kan laten komen. Deze plissegordijnen kan je verticaal dicht maken en kan je ervoor kiezen om een gedeelte van je raam open te laten. Zo kan je bijvoorbeeld de onderkant dicht houden en de bovenkant van je raam open laten. Op deze manier kan niemand echt door je raam heen kijken en heb je alsnog licht vanaf de bovenkant. Deze plissegordijnen plaats je op je raam en kan je met een handbediening eenvoudig uitschuiven. Ook kan je vaak een keuze maken uit verschillende kleuren en kan je deze laten aansluiten op je inrichting. Wees wel verstandig en laat deze gordijnen op maat maken, zo weet je zeker dat alles past en je niet iets anders hoeft te kopen.

 

Voor een rustgevende sfeer, de houten jaloezieën!

Wil je meer sfeer geven aan je woning en weet je niet hoe? Dan kunnen houten jaloezieën je hiermee helpen, deze jaloezieën plaats je op je raam en zien er mooi en natuurlijk uit. Deze houten jaloezieën kun je verticaal openen en dichtmaken waardoor je meer privacy hebt. Ook kan je ervoor kiezen om hem gedeeltelijk dicht te doen waardoor licht anders in je kamer komt. Zo kan je er echt mee spelen en ervoor zorgen dat het heel mooi wordt in je kamer. Deze houten jaloezieën kan je in verschillende soorten hout bestellen en je kan ook kiezen voor andere kleuren. In moderne huizen wordt er vaak gekozen voor dit product en kiezen mensen al snel voor bijvoorbeeld de zwarte kleur. Het is natuurlijk ook van belang dat je deze jaloezieën op maat laat maken, deze maten moeten exact kloppen.

 

Combineren

Ook kan je raambekleding met elkaar combineren, door de juiste combinaties te maken kan je het heel mooi maken. Zo kan je bijvoorbeeld een rolgordijn goed combineren met overgordijnen en kan je het gezellig maken. Daarnaast heb je ook meerdere keuzes met het bepalen van je privacy en de lichtinval. Zo zijn overgordijnen vooral bedoeld voor in de winter om het warmer te maken en het rolgordijn vooral voor in de zomer. Zo kan je goed afwisselen en ziet dit er ook nog eens heel goed uit. Als je gaat combineren is het vaak wel handig om dezelfde kleuren te hebben. Ook heb je natuurlijk kleurencombinaties die wel goed samen gaan, dit kan bijvoorbeeld zwart en wit zijn.