Shift 040
Woningen

Antieke binnendeuren

Ben je iemand die van antieke producten of materialen houdt? Of misschien wil jij je interieur wel combineren met antieke spullen? Wellicht is een antieke deur dan iets voor jou.

De massieve antieke deur is een bijzondere deur die je huis net even wat meer charme kan geven dan goedkope binnendeuren in fineer. Zeker bij een bepaalde woonstijl.

Ook wanneer je antieke deuren bewust combineert, kan het een zekere allure geven aan je woning. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van antieke deuren?

Authentieke uitvoering

Bij sommige woningen kan het zelfs zo zijn dat de situatie vraagt om een antieke deur. Bijvoorbeeld als deze uitvoering alleen past bij de woning. In dit geval heb je twee opties. Een bestaande antieke deur kopen en die te (laten) restaureren. Dit kan de deur zijn die bij je (gekochte) woning zit, maar je kunt ook een tweedehandse kopen.

De tweede optie is het kopen van een nieuwe deur met een typische antieke en authentieke uitstraling. Wat je kiest is geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en natuurlijk het beschikbare budget.

Mogelijkheden

Wanneer je gaat zoeken naar een antieke deur, zal je versteld staan van het aanbod. Er zijn namelijk vele uiteenlopende stijlen en modellen verkrijgbaar. Dit ook in combinatie met verschillende materialen. Een antieke deur is natuurlijk iets van vroeger.

Elke deur heeft zijn eigen stijlperiode en invloeden opgedaan. Daarnaast kan een antieke deur als buitendeur gebruikt worden, maar des te mooier om deze ook binnen toe te passen.

Voorbeelden antieke deuren

Een voorbeeld van een antieke deur is de houten mahonie uitvoering. Deze is vaak te vinden met glas in lood ramen. Er zijn ook uitvoeringen beschikbaar met koperen deurbeslag. Je kunt ook kiezen voor een antieke paneeldeur. De mogelijkheden zijn divers.

Je zal even rond moeten kijken welke antieke deur het beste bij jou en je woning past. Je kunt bijvoorbeeld ook een deur met glas en lood in een andere kleur verven, waardoor het een combinatie van antiek en modern krijgt.

Klik hier voor de site : https://www.deurenshop.com