Shift 040
Image default
ZZP

Urenregistratie online bijhouden is niet meer weg te denken

Voor bedrijven van elke omvang is het belangrijk om de tijd online te houden. Voor werkgevers is het belangrijk om te weten in welke werkzaamheden veel tijd wordt verspild. Op deze manier kan hier in de toekomst rekening mee worden gehouden. Urenregistratie online kan als medewerker aanvoelen als een bewakingsmethode, maar het is zeker niet het doel.

 

De pluspunten van online urenregistratie

–          Altijd overzicht

Het is ideaal om alles over het uur op één plek te verzamelen en altijd te gebruiken. Het is handig om alles direct te hebben. De mogelijkheid hebben om op elk moment van de dag snel alle uitgevoerde taken en de bestede tijd te bekijken.

–          Direct effect

Er gaan geen bestanden meer verloren of vergeet overuren te melden. Alles gaat makkelijker en sneller dan op papier, en aangezien u geen papier meer gebruikt voor tijdregistratie is het ook nog eens duurzaam.

–          Snel en gemakkelijk delen

Stuur werkuren direct, supersnel en klaar voor gebruik. Werkuren verzenden of ontvangen was nog nooit zo eenvoudig. Omdat het volledig digitaal is, gaan er geen gegevens verloren.

 

 

Online urenregistratie zeker aan te raden voor ZZP’ers

U leest het goed, iedere zelfstandige kan handig gebruik maken van online urenregistratie. Als u werktijden digitaal vastlegt, weet u zeker dat u voor de werkelijk gewerkte uren wordt uitbetaald. U kunt ook zien of u onnodig kostbare tijd aan bepaalde dingen besteedt, en dan kunt u deze kennis meenemen wanneer u aan uw volgende plan begint.

https://keeping.nl/urenregistratie