Shift 040
Auto’s en Motoren

TROY – RIJSCHOOL UTRECHT EEN RIJSCHOOL MET KWALITEIT

Autorijschool Utrecht is gevestigd in Utrecht en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Er wordt rijles gegeven in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein en omgeving.

 

Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesauto is rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals airconditioning en cruise control.

 

De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 uur per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe lesonderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg zelfs op zondag.

 

TIP: heb je een tussen uur van school, 1 uur of misschien zelfs 45 minuten, ook dan kan je tussen door een rijles nemen! Je stapt gewoon in bij je school en komt er ook weer terug, zo kan je heel gemakkelijk gebruik maken van je vrije uurtjes.

 

Er wordt gebruik gemaakt van een opbouwende les kaart waarop je snel kunt zien hoever je met je opleiding bent gevorderd, waar de volgende les over gaat en waar extra aandacht voor nodig is, vervolgens worden deze met jou besproken.

 

Rijlessen zijn leuk, spannend en voor sommige mensen misschien zelfs een beetje eng. De één heeft aan twintig lessen genoeg, de ander doet er iets langer over. Toch is ieders doel hetzelfde; zo snel mogelijk dat rijbewijs halen. Bij rijschool Utrecht  wordt er alles aan gedaan om dit doel te verwezenlijken. Wij bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. In een ontspannen sfeer gaan we samen aan de slag om jou voor te bereiden op het examen. Maak nu kennis met rijschool Utrecht door je in te schrijven voor een gratis proefles.

 

Bij rijschool Troy Utrecht word je volgens de nieuwste lesmethodes geduldig begeleid en voorbereid op het examen om te laten zien dat jij Vlot, Veilig en Zelfstandig aan het verkeer kan deelnemen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten is het mogelijk om een tussentijdse toets te volgen. Bezoek onze site www.rijschool-troy.nl of bel 030:8080317

Klik hier voor de site : http://www.rijschooltroy.nl