Shift 040
Bedrijven

Accountant Eindhoven

Administratiekantoor gezocht?

Vijf maanden geleden ben ik mijn eigen installatiebedrijf begonnen. Na 5 jaar in dienst te zijn geweest bij mijn vaders bedrijf vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen. Met hulp van wat mond-op-mond reclame wist ik al snel wat opdrachten binnen te slepen. Ik had het dus gelijk druk. Naast mijn werk heb ik ook een gezinnetje. Omdat ik daar ook tijd voor vrij wil maken ben ik op zoek gegaan naar een accountant in Eindhoven die mijn boekhouding en administratie kan verzorgen.

Geautomatiseerde boekhouding en geoptimaliseerde bedrijfsvoering

Ik woon in de buurt van Eindhoven. Na wat rondvragen en zoeken kwam ik uit bij Salkin Finance. Naast het verzorgen van de accounting en fiscale zaken bieden zij ook advies op maat over je bedrijfsvoering. Nadat ik contact met ze opnam werd ik uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek werd mij helder uitgelegd wat ze voor mijn bedrijf konden betekenen:

  • Kostenneutraal en financieel bedrijfsadvies
  • Geautomatiseerde administratie
  • Strategisch advies van een complementaire partner voor mijn bedrijf
  • Optimalisatie van de bedrijfsvoering

Scherpe offerte

Na het kennismakingsgesprek werd mij een scherpe offerte voorgelegd. Binnenkort ga ik daar akkoord op geven. Ik kan niet wachten de administratie uit te besteden aan een gespecialiseerde externe partij. Met de tijd die ik daardoor over hou kan ik mij meer focussen op mijn specialiteit, en natuurlijk mijn gezin.

Klik hier voor de site : https://salkinfinance.com/