Shift 040
Image default
Bedrijven

Altijd up-to-date met veiligheidsinformatiebladen database

Veiligheid informatiebladen geven werknemers een duidelijk beeld over de gevaarlijke stoffen waarmee gewerkt wordt. Je bent als werkgever verplicht om werknemers hierin te voorzien. Je wilt natuurlijk dat er op een veilige manier gewerkt wordt, het laatste waar je op zit te wachten is  een ongeval op de werkvloer.

 

Zekerheid met een veiligheidsinformatiebladen database

Het is wel zo fijn om te voldoen aan alle wettelijke richtlijnen. Zo ben je er altijd zeker van dat je je volledig aan de regels houdt en er hier in ieder geval niets meer mis kan gaan. Helaas heb je aan alleen een veiligheidsinformatieblad niet genoeg, dit kan makkelijk verouderen. Je zult namelijk niet elke dag de wetgeving controleren. Door gebruik te maken van een veiligheidsinformatiebladen database ben je ervan verzekerd áltijd up-to-date te zijn.

 

Wat kun je ermee?

Wat schiet je er nou eigenlijk mee op? Je zou ook elk jaar een nieuw veiligheidsinformatieblad kunnen laten afdrukken. Nou, met een veiligheidsinformatiebladen database kun je veel makkelijker te werk gaan. Alles is digitaal en veel overzichtelijker dan op papier. Daarnaast kun je ook nog eens heel eenvoudig je eigen producten aanmaken, alles sneller opzoeken en gemakkelijk allerlei verschillende veiligheidsetiketten en werkinstructiekaarten afdrukken.

 

Eerst uitproberen

Ben je niet helemaal overtuigt om helemaal over te stappen, dan kun je ook de demo versie aanvragen. Hiermee kun je eerst proberen of het eigenlijk wel iets voor je is. Misschien ben je dat wel gewend van videogames, daar werkt het precies hetzelfde. Eerst proberen dan kopen.

 

https://www.devibfabriek.nl/veiligheidsinformatiebladen-software/