Shift 040
Bedrijven

Boekhouder Eindhoven

Jouw boekhouder te Eindhoven

Wil jij graag een externe partij inschakelen die de boekhouding van jouw onderneming kan verzorgen? Maak kennis met Salkin Finance. Als eenmanszaak of klein bedrijf wil je graag doen waar je gespecialiseerd in bent. Administratieve werkzaamheden zijn bijzaken die enkel tijd kosten, tijd die je liever anders besteedt. In ons vind je de ideale partner. Naast accountancy werkzaamheden adviseren we je namelijk ook over het verbeteren van processen in je bedrijfsvoering. Dit resulteert in een dienstverlening die hoogwaardig en kostenneutraal is. Succesvol ondernemen doe je samen met Salkin Finance!

Een complementaire partner

Als boekhouder dragen wij zorg voor alle administratieve werkzaamheden die bij het ondernemen komen kijken. De boekhouding, jaarrekeningen, belastingaangiften, verder financieel advies; je kunt er bij ons op aan. Wij gaan echter verder dan dat. Wij willen namelijk dat jouw onderneming verder groeit. Salkin Finance gaat voor die stijgende lijn. Daarom bieden we ook consultancy aan en krijg je bij ons twee voor de prijs van een. We nemen jouw onderneming door en adviseren je over door te voeren verbeteringen. Zo helpen we je aan meer groei en meer winst.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Als je nog vragen hebt naar aanleiding van dit artikel kun je bellen naar 040 2201946 of een bericht sturen via het contactformulier op onze website. Ook stellen we graag een offerte voor je op, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Salkin Finance is gevestigd in Eindhoven.

Klik hier voor de site : https://salkinfinance.com/